10 / 05 / 2024

Basel Al Saraıjı

Basel Al Saraıjı

İnvestors Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi, MHD. Erfan Al Tabsh, Nezar Shıkh, Basel Al Saraıjı, Fatma Aladad tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin satış geliri deprem bölgesi için ayrılacak!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesindeki konutların satışı için e-ihale süreci 1 Eylül günü sona eriyor. Satışlardan elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki inşa ve ihya çalışmaları için kullanılacak.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutlar ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları sona gelinen Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek projede fiyatlar belli oldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'ndeki hemen teslim 119 konutu satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

Soft Land Comfort Gayrimenkul Kiralama Ve Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soft Land Comfort Gayrimenkul Kiralama Ve Alım Satım Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  50 bin  TL sermaye bedeli ile Atefeh Mollamohammadalı J. tarafından kuruldu.

Ankara Saraçoğlu'ndaki kentsel dönüşüm projesi davalık oldu!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara'nın Saraçoğlu Mahallesi’nin mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden onay alınmadan kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmesini yargıya taşıdı. 

Decorex İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Decorex İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Anonim Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Basel Al Kassab ve Samer Alkasab ortaklığında kuruldu.

Japonya, Japon gayrimenkul yatırım fonları alımına devam edecek!

Japonya Merkez Bankası (BoJ), yıllık 180 milyar yen Japon gayrimenkul yatırım fonları (J-REIT) alımı yapacağını açıkladı. 

Japonya, Japon gayrimenkul yatırım fonları alımına devam edecek!

Japonya Merkez Bankası (BoJ), yıllık 180 milyar yen Japon gayrimenkul yatırım fonları (J-REIT) alımı yapacak.

Ankara Saraçoğlu projesinde telif tartışması!

Ankara Saraçoğlu'nda restorasyon devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, projenin kapsayıcı bir yaklaşımla hazırlandığını, istişare yapılıp, taleplerin alındığını kaydetti. Peki Saraçoğlu'nun mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden izin alındı mı?

Emlak Konut GYO Saraçoğlu'nda 456 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Saraçoğlu projesinde 120 adet olan konut sayısı 116 adet ve 309 adet olan ticari ünite sayısı 340 adet olacak şekilde tadilat ruhsatı alındı. 

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi başladı!

Saraçoğlu Projesi hakkında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Saraçoğlu Projesi’ni tamamen çevre ve doğa merkezli bir yaklaşımla ele alıyoruz. Saraçoğlu’nun tarihi dokusunu oluşturan buradaki 44 tescilli yapıyı restore ederek, muhafaza ediyoruz'' dedi.

TMMOB'dan Saraçoğlu Mahallesi restorasyonuna dava!

TMMOB’a bağlı Mimarlar Odası Ankara Şubesi, devam eden davalara rağmen Saraçoğlu Mahallesi’nde yapılan “restorasyon çalışmasını” bir kez daha yargıya götürdü. 

Basel Al Saraıjı Haberi

Basel Al Saraıjı

İnvestors Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi, MHD. Erfan Al Tabsh, Nezar Shıkh, Basel Al Saraıjı, Fatma Aladad tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu. 


İnvestors Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Emlak komisyonculuğu yapmak. 3- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat...