02 / 05 / 2024

basın mensubu için konut

basın mensubu için konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Bursa-Osmangazi ilçesinin Yunuseli Mahallesinde Basın Mensupları için yapılan projenin inşaatı devam ediyor.

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri yarın başlayacak. 

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Geçtiğimiz yıl selden etkilenen bölgelerden biri olan Adan Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. 

Bursa'da kentsel dönüşüm için anlaşmaya varıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Yiğitler, Esenevler ve 75. Yıl mahallelerinde hayata geçirilmesi planlanan dönüşüm modeli için anlaşmaya varılan hak sahipleriyle ilk imzalar atıldı.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir’de kentsel dönüşüm için gözlerin çevrildiği en önemli bölgelerden biri olan Ege Mahallesi’nin birinci etabı için yapılan kat karşılığı anahtar teslim yapım ihalesi, sonuçlandı. 3 firmadan teklif sunulan ihaleyi Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ve Baykan Otomobil A.Ş. aldı. 

Van Depremi kentsel dönüşüm için milat!

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, 17 Ağustos Depremi'nin 19. yıldönümü için basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, yıkımların nedeninin çarpık kentleşme olduğu vurgulandı.

İzmir Basmane'deki arsanın satışının iptali için dava açıldı!

(TMSF) açtığı ihalede 80 milyon dolar bedelle Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça ve Namet Genel Müdürü Tarık Kayar'dan oluşan üçlü konsorsiyuma satılan Basmane'deki arsanın satışının iptali için dava açıldı.

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi için ön talep başvurusu yapıldı!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti 130 Zonguldaklı gazeteciyi daire sahibi yapmak için ön talep başvurusu yaptı. Başvurular 85 daire (2+1) ve 45 daire (3+1) şeklinde gerçekleşti.

Bayer, Monsanto'yu satın almak için teklifte bulundu!

Alman kimyacılık devi Bayer, dünyanın en büyük tarım ilacı ve genetiği değiştirilmiş tohum üreticisi Amerikalı Monsanto'yu satın almak için 62 milyar dolarlık teklifte bulundu.

Batman 1472 konutlarının ismi için anket yapılacak!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolu üzerindeki 1472 konut alanının ismi için Batman Emekliler Derneği, anket çalışması yapacak.

Kadıköy'de doğru kentsel dönüşüm için fırsat devam ediyor!

AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkutoğlu, Kadıköy'de yaklaşık 30 bin konut olduğunun ve bu konutların henüz yüzde 10'unun dahi yenilenmediği belirtti. Erkutoğlu, doğru bir kentsel dönüşüm için fırsatın devam ettiğini söyledi.

Sağlıklı dönüşüm için kaliteli beton kullanılmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, kentsel dönüşüm çerçevesinde müteahhitlerle büyük bir anlaşma yaptıkların söyledi. Vardar, sağlıklı bir dönüşüm için kaliteli beton kullanılması gerektiğini ifade etti.

basın mensubu için konut Haberi

basın mensubu için konut

TOKİ, uygulamaya koyduğu projesi ile basın mensuplarını ekonomik koşullarda ev sahibi yapıyor. Projenin yapımı tamamlandığında çalışanlar kira öder gibi ev sahibi olabilecek.


Proje, içerisinde ticaret merkezi, cami, spor sahaları, oturma alanları, çocuk oyun alanları, meydan ve gezinti yolları ile yeni bir yaşam alanı barındırıyor. 'Mahalle Oluşturma' konseptiyle tasarlanan konut projesi, mimarisi ile sosyal donatılarından, çevre düzenlemelerine kadar bir bütün olarak inşa ediliyor.


Basın mensuplarının oturacağı 452 adet konut, 2+1 ve 3+1 şeklinde olacak. Projenin içerisinde 9 bin metrekarelik yeşil alan, 565 ağaç, 4 bin 59 çalı dikimi ile geniş peyzaj alanı bulunuyor. Yerel mimarinin hakim olduğu projeler geliştiren TOKİ, yeni projesinde Konut blokları, cami ve ticaret merkezi cephelerinde yöresel mimarinin özelliklerini...