28 / 04 / 2024

başiskele turizm

başiskele turizm

Başiskele termal, sağlık ve doğa turizmi eylem planı koordinasyon toplantısı Hüseyin Ayaz öncülüğünde WelIborn Otel'de gerçekleştirildi. Yetkililer, turizm sektörü yetkilileri olarak ayrı ayrı düşüncelerini belirttiler.

Kocaeli Başiskele turizmde 7 yıldızlı kent olacak!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz 7 Yıldızlı Kent Başiskele tanıtım çalışmalarına devam ediyor. Başkan Ayaz. “Başiskele’nin parlayan yıldızlarından Turizm yıldızı hakkında konuştu..

Kocaeli Başiskele'de 11.9 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'nin Kullar, Şehitekrem, Yuvacık ve Yeniköy mahallelerinde bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 30 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 11 milyon 979 bin 894 TL olarak belirlendi.

Başiskele Belediyesi yolları yeniliyor!

Başiskele Belediyesi, ilçede birçok cadde ve sokağı sıcak asfalt, parke, beton veya sathi kaplama ile yeniliyor.

Kocaeli Başiskele yolları yenileniyor!

Başiskele Belediyesi, ilçede asfaltlanan ve betonla kaplanan yollara çizgi çiziyor ve yaya kaldırımlarının taşlarını boyuyor.

Kocaeli Başiskele'ye yeni muhtarlık binası yapılıyor!

Başiskele Belediyesi tarafından Başiskele’ye muhtarlık hizmet binası yapılıyor. Başiskele Belediyesi, muhtarlık hizmet binalarından bir yenisini Yeşilkent mahallesinde yapıyor.

Kocaeli Başiskele'de yol çalışmaları yapılıyor!

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yaptığı yazılı açıklamada, Başiskele'nin gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, bu gelişimi göz önüne alarak planlama yaptıklarını belirtti.

Başiskele'ye 12 milyonluk dev yatırım!

Başiskele Belediyesi tarafından 12 milyon TL’ye yapılan Yeniköy Yarı Olimpik Yüzme Havuz ve Parkı, düzenlenen törenle açıldı.

Başiskele'de yollar ve binalar koruma altında!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında imar planlarına göre mevcut genişliğine getirilen iki sokakta perde duvar çalışması gerçekleşiyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni yol açma çalışmaları devam ediyor.Yol açma çalışmalarının tamamlandığı yerlerde zeminin dolgu çalışmaları yapılarak yollar asfalt, parke veya betonla kaplanıyor.

Başiskele Belediyesi yeni yaşam alanları planlıyor!

Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı inşaatında son durum!

Kocaeli Başiskele Belediyesi’nin Kullar Mehmetağa Mahallesi’nde yapımına başladığı kent meydanı projesinde beklemeye geçilmesi bölge sakinlerini endişelendirdi. Bir süre önce temel kalıp ve yalıtım çalışmalarının yapıldığı projede, uzun zamandır bir hareketin olmadığı belirtildi.

Kocaeli Başiskele'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'de yol yenileme çalışmalarına hız verdi. Kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele'nin her noktasında proje ve hizmetler üreten, imar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar açan, yeni park alanları oluşturan Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Başiskele yeni hizmet binası için çalışmalar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’de yapımını sürdürdüğü yeni belediye hizmet binasına ulaşım sağlamak için yeni yol çalışması yapıyor.

başiskele turizm Haberi

başiskele turizm

Başiskele termal, sağlık ve doğa turizmi eylem planı koordinasyon toplantısı Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz öncülüğünde WelIborn Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya The Ness Termal Otel, WelIborn Hotel, Hilton Hotel, Akademi Hastanesi, Medical Park Hastanesi, Acıbadem Hastanesi, Batı Asya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Karaaslan Camping, Eraslan Tatil Köyü, Pepesin Organik Tarım Çiftliği, Parpalia Konaklama ve Restoran, Ogzala Çiftliği Konaklama ve Hobi Bahçeleri, Gazi'nin Yeri Camping, Karaca Dağ Evleri tesis yetkilileri katıldı. 


Yetkililer, turizm sektörü yetkilileri olarak ayrı ayrı düşüncelerini belirttiler. 

Doğa termal ve sağlık turizm tesis yetkilileri, faaliyetleri ile ilgili kısa ve öz bilgiler vererek Başiskele'nin turizm potansiyelini yükseltmek, ortaklaşa bir kampanya ile Başiskele turizmini dünyaya tanıtmaya karar verdiler. Termal sağlık ve doğa turizm tesis yetkilileri, birlik ve beraberlik içinde ilk defa...