12 / 05 / 2024

başiskele yuvacık imar durumu

başiskele yuvacık imar durumu

6 yılda konutlaşmanın yüzde 30, nüfusun yüzde 45 artış kaydettiği Başiskele'de yapılaşma çalışmaları devam ediyor. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Zemin ve Deprem İnceleme Birimi, 49 hektar alanda zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Başiskele Kaymakamlığı yıkılıyor!

Kocaeli Karşıyaka Belediyesi tarafından kullanıldıktan sonra mülkiyeti Başiskele Belediyesine miras geçen bina Başiskele Kaymakamlığı olarak kullanılmıştı. Başiskele Kaymakamlığının taşınmasının ardından yıkım kararı alındı.

Maltepe Başıbüyük 15676 ada 2 parsel imar planı tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, 15676 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Başiskele Belediyesi'nden 52.4 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiide yer alan 14 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10-11-12 Aralık 2018 tarihinde yapılacak..

Kıbrıs İskele'nın imar planı onaylandı!

Kıbrıs UBP İskele İlçe Başkanı Osman Kırşan, son günlerde tartışmalara neden olan Mağusa Emirnamesi için “Biz imar planını onaylıyoruz emirname doğru değil'' diye konuştu.

Başiskele'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Ovacık Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 572 bin 446 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Başiskele'de 52.1 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Yuvacık ve Kullar mevkiide yer alan 14 arsa ihale ile satışa sunuyor. İhale 8 Ekim'de gerçekleşecek..

Kocaeli Başiskele'de 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar Mevkii Yaylacık Mahallesi'ndeki sanayi alanı imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Temmuz'da gerçekleşecek..

Başiskele'de 51.9 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiideki 15 arsasını ihale ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 26 Haziran'da gerçekleşecek...

Başiskele Belediyesi'nden 4.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediyesi, Ovacık Mahallesi'ndeki ticaret imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 13 Nisan'da gerçekleşecek..

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Başiskele'de 6.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar ve Yeniköy'deki 3 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 4 Aralık'ta gerçekleşecek..

başiskele yuvacık imar durumu Haberi

başiskele yuvacık imar durumu


6 yılda konutlaşmanın yüzde 30, nüfusun yüzde 45 artış kaydettiği Başiskele'de yapılaşma çalışmaları devam ediyor. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'm verdiği talimatlar doğrultusunda hummalı bir çalışmayı geride bırakan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Zemin ve Deprem İnceleme Birimi, 49 hektar alanda zemin etüt çalışmalarını tamamladı. 


Başiskele Belediyesi'nin imar planına esas zemin etüt raporlarının onaylanmasıyla birlikte B3-B4 Gelişme Konut Bölgesi olarak ayrılan Yuvacık Yakacık, Aydınkent, Fatih, Paşadağ ve Yeşilyurt Mahallerini kapsayan yaklaşık 110 hektarlık alanın 1/1000 ölçekli uygulama imar planı çalışmalarına başlandı. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, bundan sonra detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlara İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Zemin ve Deprem İnceleme Birimi'nde yardımcı olunacağı bilgisini verdi.



Demokrat...