16 / 05 / 2024

Başiskelede elektrik hatları yeraltına alınıyor

Başiskelede elektrik hatları yeraltına alınıyor

Başiskele Yeşilkent mahallesi Mahmut Çavuş, Manzara ve Ayazma caddelerini kapsayan yaklaşık bir kilometrelik alanda elektrik hatları yapılan çalışmayla yer altına alınıyor. Bölgede kaldırımlar da yenilendi.

Dikkat! Bu haber cebinizi ısıtacak! Hane başına elektrik ve doğal gaz desteği 4 bin TL’yi aşacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, az önce yaptığı açıklamada, özellikle doğal gaz ve elektrik faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşların çok hoşuna gidecek.

Tüketimi azalttı elektrik faturası 1400 lira arttı. İşte seç baş yolduran elektrik faturası

Yeniçağ Gazetesi elektrik faturalarındaki artışa ve esnafın yüksek faturalarla ilgili görüşlerine yer veren bir haber hazırladı. Habere göre; İstanbul’da bir büfe işletmecisine geçtiğimiz aydan daha az elektrik tüketmesine rağmen 1400 TL daha fazla fatura geldi.

Bir kişinin ortalama harcadığı elektrik ne kadar?

Medyaya yansıyan haber ve verilerle derlenen bilgilere göre ülkelerin kişi başına yıllık elektrik tüketimi belirlendi. Ajans Press'in derlediği bilgilere göre Türkiye'de kişi başına elektrik tüketimi 3.348 kWh olarak belirlendi.

TOKİ Elektrik Enerjisi Alımı İşi ihalesi 27 Nisan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elektrik Enerjisi Alımı İşi ihalesi 27 Nisan tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Elektrik Enerjisi Alımı İşi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elektrik Enerjisi Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak. 

Ankapark'a elektrik geldi!

Başkent Elektrik ile Ankapark'ın işletmecisi arasında dün elektrik borcuna ilişkin protokol imzalandı. Başkent Elektrik, ekiplere “elektriği bağlayın” talimatı verdi...

TOKİ Elektrik Enerjisi Alım İşi ihalesi yarın yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elektrik Enerjisi Alımı İşi(e-ihale) ihalesi yarın yapılacak.

Ankarapark ile Başkent Elektrik ilk kez masaya oturuyor!

Ankapark,yeni yılda parkı hizmete açmak için Başkent Elektrik ile bugün 2.5 milyon liralık borcuyla ilgili olarak ilk kez masaya oturacak...

TOKİ Elektrik Enerjisi Alım İşi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elektrik Enerjisi Alım İşi ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

Ankapark'ta elektrik mesaisi başladı!

Ankapark'ta geçen hafta şalterlerin inmesine yol açan elektrik kesintisi sonrasında Başkent Elektrik ile işletmeci şirket arasında ilk kez temas kuruldu...

TOKİ Elektrik Enerjisi Alım İşi ihalesi 17 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elektrik Enerjisi Alım İşi ihalesi 17 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

10 Mart'ta 3 ilde elektrik kesintisi!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ankara, Karabük ve Zonguldak'ın bazı ilçelerine 10 Mart'ta elektrik verilemeyecek.

Batman Gültepe ve Belde mahallelerinde elektrik hatları yer altına alınıyor!

Dicle EDAŞ, kentin hızla gelişen semtleri olan Gültepe ve Belde mahallelerinde toplam 10 kilometreyi bulan elektrik hattını yeraltına çekmek için çalışmalara start verdi.

Başiskelede elektrik hatları yeraltına alınıyor Haberi

Başiskelede elektrik hatları yeraltına alınıyor

Yeşilkent mahallesi Mahmut Çavuş, Manzara ve Ayazma caddelerini kapsayan yaklaşık bir kilometrelik alanda elektrik hatları yapılan çalışma ile yeraltına alınıyor.


Kocaeli Başiskele Belediyesi ve Sedaş ekiplerinin koordineli yürüttüğü çalışmaların ilçe genelinde tüm mahallelerde yapılması planlanıyor. Bu sayede elektrik sisteminin yeni trafolarla güçlendirilmesi, görsel kirliliğin ve arızalar dahil tüm problemlerin ortadan kaldırılması hedefleniyor. Bir süre önce benzer çalışmanın yapıldığı Mehmetağa mahallesi Kent Meydanı ve otopark yapımı öncesinde başlayan enerji hatlarını yer altına alma çalışması tamamlandı. Başiskele Belediyesi ekipleri hatların geçtiği yerlerde bulunan kaldırımları baskı beton sistemiyle yeniledi.


Hürriyet...