16 / 05 / 2024

Başiskeleye su deposu mu inşa edilecek

Başiskeleye su deposu mu inşa edilecek

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, İzmit ve Başiskele ilçelerinin yüksek kesimlerindeki yerleşim alanlarının içmesuyu ihtiyacını depolayacak 5 adet çeşitli hacimde depo inşa ediyor

Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Robot Süpürge'de inanılmaz indirim kampanyası! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Robot Süpürge, 470 ml toz hazne kapasitesi ve 350 ml su deposu sayesinde, 3 farklı bölmede 180 dk kesintisiz çalışarak etkili temizlik performansı ortaya koyar.

BiSU'da yüzde 20 indirim fırsatı başladı! Su, gazlı içecek, temel gıda da dev fırsatı kaçırmayın!

Multinet Up’ın BiSU ile gerçekleştirdiği iş birliği çerçevesinde MultiNet yemek kartı kullanıcıları BiSU Hızlı Teslimat alışverişlerinde yüzde 20 indirim hakkına sahip oluyor. İşte detaylar...

Nemrut Dağı kraterindeki yapılaşmaya ilişkin suç duyurusu!

Bitlis sınırlarındaki Nemrut Dağı Krater Gölü ve Kalderası’na ‘tuvalet’ ve ‘sosyal tesis’ adı altında yapılan betonarme inşaat çalışmalarına ilişkin DEVA Partisi Bitlis İl Başkanlığı suç duyurusu yaptı. 

Eviniz depreme dayanıklı mı?

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, deprem gerçeği ve yalıtım konusunda kamuoyunu bilinçlendirmeyi görev edindiklerini söyleyerek “Ülkemizde alınması gereken en temel önlemlerin başında, su yalıtımı ile korumaya alınan uzun ömürlü ve depreme dayanıklı binalar inşa etmek geliyor'' dedi.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Sur Toptancılar Sitesi 178 dükkan ihalesi 26 Temmuz'da!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Temmuz 2018 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi 26 Temmuz'da!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Ergene'de 11.3 milyon TL'ye satılık fabrika!

Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Velimeşe Mahallesi'nde yer alan Kargir Fabrika, Lojmanlı İdari Bina Kazan ve Su Deposu Arıtma Tesisi Müştemilat ve Arsası vasıflı gayrimenkul 11 milyon 304 bin 646 TL bedel ile icradan satılıyor. 

BUSKİ'den Mustafakemalpaşa'ya 2,6 milyon TL'lik yatırım!

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BUSKİ), Selimiye Mahallesi'nde 50 yıl önce yapılan 600 tonluk su deposunun yerine 2,6 milyon liralık yatırımla 10 bin metreküplük su deposu inşa edecek.

İzmir'deki 22 su deposu yenileniyor!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), Akçakale Atık Su Arıtma Tesisindeki temizlik ve yenileme çalışmalarını tamamladı

Ihlamur Parkı'ndaki tonozlu su deposu tescil edildi!

Ihlamur Parkı'nda tonozlu su deposu 2863 sayılı kanun kapsamında tescil edildi. Böylece yaklaşık bir yıldır Ihlamur Parkı’na inşaat yapılmaması ve tescilli sit alanı olduğu için korunmasını isteyen mahalelilere bir güzel haber daha geldi.

Bornova'daki altyapı çalışmaları tamamlanamıyor!

İZSU, Bornava su deposu besleme hattı için Mayıs ayında başlayan Evka-3 Metro ile 4. Sanayi Sitesi arasında başlattığı su borusu döşeme işlemlerinin 6 aydır tamamlanamaması vatandaşın tepkisini çekti.

Başiskeleye su deposu mu inşa edilecek Haberi

Başiskeleye su deposu mu inşa edilecek


Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, İzmit ve Başiskele ilçelerinin yüksek kesimlerindeki yerleşim alanlarının içmesuyu ihtiyacını depolayacak 5 adet çeşitli hacimde depo inşa ediyor. Toplam 12 bin m3 arıtılmış içmesuyu depolayacak betonarme depoların inşaatı, 4.1 milyon TL’ye mal olacak.


599 ADET DEPO


İSU Genel Müdürlüğü, İl genelindeki 700 bine yaklaşan abonenin içmesuyu ihtiyacını Yuvacık ve Namazgah barajlarından sağlıyor. Şehre, barajlardan elde edilen günlük 350 bin m3 arıtılmış içmesuyu veriliyor. Bol ve düzenli suyu depolamak için de 599 adet çeşitli hacimde depo ve 8 bin 470 km uzunluğunda içmesuyu şebekesi ile abonelerine hizmet veriliyor.


KULLAR’DA 10 BİN M3 DEPO


Kurum, sanayi ve hızla göç ile birlikte özellikle yüksek kesimlerin artan su ihtiyacını karşılamak için proje hazırladı. Proje kapsamında İzmit ilçesine bağlı Yeşilova’da...