05 / 05 / 2024

başkan can tarsus

başkan can tarsus

Tarsus Belediyesi, Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma Projesi'nin hayata geçirilmesi için çalışmalara başladı. Bölgede inceleme yapan Başkan Can, burada esnaflarla görüşüp, sohbet etti.

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Can Yücel'in, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine de Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi. Peki Can Yücel ve Murat Karluk Çetinkaya kimdir? 

Dolar çok kişinin canını yakacak! ABD Merkez Bankası Başkanı Powell 'acı reçeteyi' açıkladı

ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell, ülkedeki enflasyonu aşağı çekene kadar agresif hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti. Powell, sürecin biraz acı verebileceğini belirterek doları iyice uçuracak açıklamalar yaptı.

Tarsus'ta toplu konut kurası çekildi!

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından toplu konut projeside kura çekildi. İlk kurayı çeken Başkan Can, kurada çıkanları tebrik etti...

Tarsus'taki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bölgede hayata geçirilen inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Can, Eylül-Aralık döneminde her hafta bir veya iki hizmetin açılışını gerçekleştireceklerini söyledi.

Şevket Can: Tarsus'ta 20 milyonluk kamulaştırma yaptık!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can yaptığı açıklamada 3 yıl boyunca 20 milyonluk kamulaştırma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şevket Can: Tarsus'un çehresini değiştiriyoruz!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, düzenlediği basın toplantısında yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

Şevket Can: Tarsus demiryolu projesi yeraltına alınsın!

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, Adana-Tarsus-Mersin arasındaki çift demiryolunu 4 şeride çıkarılma projesinin Tarsus adına iyi etüt edilmesi gerektiğini söyledi.

Şevket Can: Tarsus'ta dönüşümün yol haritası belirlendi!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, müteahhitlerle toplantı yaparak kentsel dönüşümü görüştü. Yapılacak hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Can, yol haritalarının belli olduğunu söyledi.

Tarsus Yenice'ye semt pazarı inşa edilecek!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Yenice Mahallesi’ni ziyaret ederek, bir dizi incelemelerde bulundu. İlk olarak eski belediye binasını inceleyen Başkan Can, yapacağı hizmetlerin yerlerini gezdi.

Tarsus Tarihi Ticaret Merkezi'ndeki restorasyonda son durum!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma Projesi kapsamında restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.Başkan Can, esnaflarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Tarsus Tarihi Ticaret Merkezi projesi turizmi hareketlendirecek!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarihi Ticaret Merkezi Projesi'nin tamamlanmasıyla bölgenin bir cazibe merkezi olacağını söyledi. Başkan Can, esnafla yaptığı görüşmede, projenin bir an önce hayat geçmesi için destek istedi.

Şevket Can Tarsus'un 2015 projelerini anlattı!

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, 2015 yılında yapacağı bazı projeleri anlattı. Başkan Şevket Can, 2015 yılında Tarsus'a ayrı bir güzellik katacaklarını söyledi.

Modoko yönetiminden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ziyaret!

Modoko yönetimi, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a konuk oldu. Ümraniye MODOKO Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

başkan can tarsus Haberi

başkan can tarsus

Tarihi Ticaret Merkezi Kentsel Tasarım Projesi'nin eski yerleşim alanları olan Şehitkerim Mahallesi, eski belediye binası, Ulu Cami, Kırkkaşık Bedesteni ve Yeni Hamam arasında kalan bölgeyi kapsadığını söyleyen Başkan Can, kentin tanıtımında önemli rol alacağını ifade etti. 


Tarsus Tarihi Ticaret Merkezi Kentsel Tasarım Projesi'nin kısa sürede hayata geçirmek için çalışmalara hız verdiklerini söyleyen Başkan Can, bu tarihi projeyi zaman kaybetmeden kente kazandıracaklarını belirtti. Can, "Hazırladığımız proje ile bu bölge önemli bir ticaret menfezi haline gelecek. Bölgede yıllardır süren sorunu yok etmek için çalışıyoruz. 


Zaman kaybına hiç tahammülümüz yok, Tarsus'un modem bir kent kimliğine kavuşması için bu proje bitmelidir. Bu çarşıyı en kısa zamanda kültür değerlerini koruyarak çağdaş ve modern bir çarşı ve cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi. 


Meydan düzenlemesinin yapılacağını altını çizen Başkan...