06 / 05 / 2024

Başkan Gümrükçüoğlu Akyazı Stadı TOKİ tarafından yapılmış en özellikli stadyumdur

Başkan Gümrükçüoğlu Akyazı Stadı TOKİ tarafından yapılmış en özellikli stadyumdur

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: 'Akyazı'daki stadyum, TOKİ tarafından yurt genelinde yapılmış ve yapılmakta olan 18 stadyum arasında en özelliklisidir"

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Alpaslan Kavaklıoğlu nerelerde kaymakamlık yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alpaslan Kavaklıoğlu ne zaman doğdu? Hangi il ve ilçelerde kaymakamlık yaptı? İçişleri Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne zaman milletvekili oldu? İşte Alpaslan Kavaklıoğlu ile ilgili merak edilenler...

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’ncu Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşma yapan Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Artık daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır” dedi. Hisarcıklıoğlu, ‘TOBB Ekonomi Şurası’nı düzenlenmesi önerisinde bulundu.

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Utku Gümrükçü: Emsal artışında geç kalındı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında alınan emsal artışı kararını değerlendiren İzmir Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü kararın alınmasında geç kalındığını dile getirdi. 

Canan Kaftancıoğlu'ndan riskli alan tepkisi!

İstanbul Ümraniye Elmalıkent Mahallesi’nde 62 dönümlük alan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile geçtiğimiz günlerde riskli alan yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Elmalıkent Mahallesi'ni ziyaret etti ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Yunanistan, Türkiye ile AB arasındaki Gümrük Birliği anlaşmasının sonlandırılmasını istedi!

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Avrupa Komisyonu'nun Genişleme Başkanı Oliver Varhelyi'ye yazdığı mektupta Türkiye ile olan Gümrük Birliği anlaşmasını sonlandırmanın değerlendirilmesini talep etti.

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

Rifat Hisarcıklıoğlu: Nefes kredisini en kısa sürede başlatmak istiyoruz!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada nefes kredisini en kısa sürede başlatmayı istediklerini dile getirdi.

Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini gözaltına alındı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini, eski general Metin İyidil’le birlikte gözaltına alındı…

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Gürkan Yacıoğlu: İnşaatlar mühendislik normlarına göre yapılmalı!

Başbakan Tufan Erhürman, Kıbrıs Türk Mühendisler ve Mimarlar Odası Birliği ile düzenlenen basın toplantısında konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gürkan Yacıoğlu, 'İnşaatlar, mühendislik normlarına göre yapılmalı'' diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir'in 2019 bütçesi 711 milyon TL!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında yapılan Belediye Meclisi oturumunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi konuşuldu.

Başkan Gümrükçüoğlu Akyazı Stadı TOKİ tarafından yapılmış en özellikli stadyumdur Haberi

Başkan Gümrükçüoğlu Akyazı Stadı TOKİ tarafından yapılmış en özellikli stadyumdur

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı'daki stadın, TOKİ tarafından yapılan en özellikli stadyum olduğunu belirtti.


Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Akyazı'dak stat ve spor tesisleri inşaatı ile ilgili değerlendirmede bulundu.


Trabzon'a ve Trabzonspor'a yeni bir stadyum kazandırmak için mücadele verdiklerini anımsatan Gümrükçüoğlu, "Şükürler olsun ki bu işin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Dönemin Başbakanı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle başlayan inşaatta çok büyük ilerlemeler kaydettik" ifadelerini kullandı.


Gümrükçüoğlu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın da inşaat alanında incelemelerde bulunduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:


"Akyazı, Türkiye'nin en özellikli stadyumudur. TOKİ başkanımız da bizlere ifade ettiler. Akyazı'daki stat, TOKİ tarafından yurt genelinde yapılan ve yapılmakta olan toplam 18 stadyum inşaatı içerisinde en özellikli olandır. Diğerleri sadece stat özelliği taşıyor. Bizim stadımız ise bir kompleks tesisidir. 41...