05 / 05 / 2024

Başkan Yücel Çelikbilek

Başkan Yücel Çelikbilek

Yücel Çelikbilek, "Beykozluların kent kimliği, hakkı ve hukuku bizlerin önceliğidir. Buradan yola çıkarak mülkiyet konusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilçemize ve vatandaşlarımıza geleceğini kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Can Yücel'in, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine de Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi. Peki Can Yücel ve Murat Karluk Çetinkaya kimdir? 

Emlak piyasasındaki hareketlilik tarım arazilerini vurdu! Çiftçiler artık arazi alamıyor!

Menemen Ziraat Odası Başkanı Yücel Altıntaş, emlak piyasasında yaşanan hareketliliğin tarım arazilerini de etkilediğini belirterek çiftçilerin arazi almakta güçlük çektiğini açıkladı.

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Dolar/TL kurunda sert yükseliş: MÜSİAD başkanı, yıl sonunda 30 TL'yi aşabilir!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, seçimlerin ardından dolar kurunda meydana gelen sert artışlar hakkında konuşarak, yıl sonuna kadar dolar/TL'nin hangi seviyelere çıkabileceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Balıkesir'de mülkiyet sorunu ortadan kaldırılıyor!

Balıkesir'de 34 senedir 18.02 bölgesinde 34 senedir çözülemeyen mülkiyet sorunlarında mutlu sona ulaşılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgede bulunan hak sahiplerine tapularını teslim etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Balıkesir'e 2023'e kadar 15 bin yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın daveti üzerine Balıkesir'e geldi. Kurum, Balıkesirlilere kentsel dönüşüm müjdesi verdi...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi pandemi boyunca esnaftan kira almayacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, pandemi süreci boyunca  Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmayacağını açıkladı.

Balıkesir Millet Bahçesi’nin yapımında sona gelindi!

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde yapımına başlanan Millet Bahçesi’nin yapım çalışmaları hızla sürüyor. Başkan Yücel Yılmaz, “Proje, kentimize değer katacak” diye konuştu.

Alanya Avsallar’da 2 otelin kaçak yapıları yıkıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Avsallar’da yer alan otel iskeleleri üzerinde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor. Başkan Yücel, “Kaçak konusunda taviz yok” diye konuştu.

EPDK Başkanı Yılmaz'dan önemli İGDAŞ açıklaması! 

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, İGDAŞ hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili konuştu ve vatandaşların, mevzuata aykırı olarak kesilen faturaları ödemek zorunda olmadığını belirtti.

Başkanlık merakı Yücel Satıral'a ev sattırdı!

Arhavispor Kulübü Başkanı Yücel Satıral, takımın giderlerini karşılamak ve futbolcuların maaşlarını ödemek amacıyla 3 dairesini sattı. Şimdi de oturduğu evini ipotek eden Satıral kredi çekti...

Başkan Yücel Çelikbilek Haberi

Başkan Yücel Çelikbilek

Beykoz'un geliri, yine Beykoz'da kalacak Programda konuşan Başkan Yücel Çelikbilek, İstanbul'da 2B arazilerinin 3/1'inin Beykoz'da olduğunu ifade ederek, "Milli Emlak'tan aldığımız arsaları 'Proje Alanı' ilan ederek vatandaşlarımıza satışını gerçekleştiriyoruz. Rayiç değerler üzerinden %50 indirim yaparak ilçe sakinlerimizin alım gücüne yönelik kolaylık sağladık. Arazilerin satışından elde edilecek gelirde Türkiye'de tek olmak üzere Beykoz'da kalacak. Yaklaşık 1 milyar TL'lik bir gelir bekliyoruz. Bunu da elbette Beykozlular için kullanacağız. 

Dolayısıyla vatandaşlarımız yine kendi geleceğine yatırım yapmış olacak. Bunların ardından planlarımızı tamamlayacağız. Beykoz 2014 yılının sonuna kadar planlarına kavuşacak. Beykozlu Beykoz'da kalacak, Beykoz'un geliri de yine Beykoz'da kalacak. Vatandaşlarımız en geç 3 ay içinde tapularına kavuşacak. Kentsel dönüşümü biz, yerinde ve hak sahipleriyle dönüşüm şeklinde sağlayacağız. Yapacağımız sosyal konutlarla birlikte Beykoz çok farklı bir...