04 / 10 / 2024

başkaşehirde ucuz ev

başkaşehirde ucuz ev

Bahçeşehir'de Bodrum merkezli Yapı Endüstrisi tarafından inşa edilen projede 34 metrekare ile 259 metrekare arasındaki konutların fiyatı 64 bin 500 YTL'den başlıyor ve 394 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

Memur, emekli ve asgari ücretli İstanbul'da kaç maaşıyla ev alabilir? 14 yılda rakamlar katlandı!

Konut fiyatları, özellikle son 5 senede enflasyondaki yükselişle hızlanırken, ardından gelen faiz artışları maaşlı çalışan ya da sabit geliri olanlar için ev sahibi olmayı da imkansız hale getirdi. Peki Memur, emekli ve asgari ücretli İstanbul'da kaç maaşıyla ev alabilir?

BES sözleşmesi başka bir şirkete aktarılabilir mi?

Uygulanmaya başlandığı 2003 yılından bu yana milyonlarca kişinin üye olduğu Bireysel Emeklilik Sistemi’ne katılım gün geçtikçe artıyor. BES’e üye olan birçok kişinin aklında olan, "Başka bir şirkete geçebilir miyiz" sorusunu BES Danışmanı Tugay Tarakçı cevapladı.

Ucuz ev kiralamak isteyenlere flaş uyarı: Sakın bu tuzağa düşmeyin!

Gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış sonrası bütçesine uygun konut kiralamak veya satın almak isteyenlerin sahte ilanlarda dolandırıcıların tuzağına düşmeye başlarken, ucuz ev kiralamak isteyenlere de flaş bir uyarı geldi.

BİM'e bu Cuma motosiklet geliyor! Cuma günü BİM'e başka neler gelecek? 30 Ağustos Cuma Aktüel ürünler kataloğu!

BİM Market 30 Ağustos ile 6 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerli olacak Ağustos ayının son aktüel ürünler listesini açıkladı. Bu Cuma BİM'DE Kuba model motosiklet geliyor. Peki  BİM'e cuma günü başka ne geliyor? 30 Ağustos Cuma Aktüel ürünler kataloğu!

Öğrencilerin barınma kabusu: Özel yurtlarda oda fiyatı 35 bin TL, kampüse yakın 1+1 evin kirası 30 bin TL oldu!

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla beraber başka şehirde okuyacak öğrenciler, yurt ve ev arayışına girdi. Ancak, hem yurt hem de kiralık ev fiyatları dudak uçuklattı. İşte ayrıntılar...

Dünyada kira sözleşmesini 1 yıl yapıp 12 yıl uzatan, davasıyla 17 yıl uzatan başka ülke var mı?

Avukat Dursun Küçük, "Dünyadaki iki yüz küsur ülke arasında kira sözleşmesini 1 yıl yapıp 12 yıl uzatan, davasıyla 17 yıl uzatan başka ülke var mı?" dedi ve 13 maddede ev sahibi-kiracı sorunlarını açıkladı. İşte o açıklama...

İBB'nin Mevlüt Uysal döneminde 200 AK Partili isime KİPTAŞ'tan ucuz ev verildi iddiası! 

İBB'nin Mevlüt Uysal döneminde, 200 AK Partili isime KİPTAŞ'tan ucuz ev verildiği iddia edildi. İşte o isimler...

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin: Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda altın ve doların yerinde saydığını söyleyerek, "Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok" dedi.

Şarkıcı Ebru Elver emlak dolandırıcılarının kurbanı oldu! Kiraladığı evde başka biri yaşıyor!

Şarkıcı Ebru Elver İstanbul Kadıköy'de 28 bin liraya kiraladığı evin ilanı sahte çıktı. Elver, eve geldiğinde evde başka biri ile karşılaştı. İşte detaylar...

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Emekli maaşını başka bankaya taşımak isteyenlere kötü haber!  Promosyonların önündeki engel emeklileri şok etti!

Milyonlarca emekli banka promosyonları ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli maaşlarını başka bankalara taşımak isteyenler ise beklenmedik bir engel ile karşı karşıya kaldı. 

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

1942'de memurlar kira öder gibi ev sahibi olacakmış! Memurlara özel ucuz ev!

1942 yılında memurlara özel ucuz ev yapılacakmış. Memurların 10-15 yıl içinde kira öder gibi ev sahibi olması planlanmış.

başkaşehirde ucuz ev Haberi

başkaşehirde ucuz ev

Yüzde 30 peşinat istenen projede geriye kalan yüzde 70, 1 yıl sonra banka kredisi ile ödenmeye başlanacak. Başkaşehir Projesi, 71 bin metrekarelik alan üzerinde gerçekleştiriliyor. Toplam alanın yüzde 85'inin yeşil alan ve sosyal tesislere ayrıldığı projede; yürüyüş parkurları, hobi bahçeleri, yüzme havuzları, spor kompleksleri, otoparkların yanı sıra alışveriş merkezi yer alacak.

www.baskasehir.com.tr

0 212 607 17 37