04 / 05 / 2024

Başkentray Projesi son durum

Başkentray Projesi son durum

Ankara Başkentray Projesi kapsamında çalışmaların sürdürüldüğü bölgelerde yayalar ve esnaf çalışmalardan olumsuz etkilendi. Ankara, Sincan-Kayaş Banliyö hattını metro standartlarını yükseltmeyi amaçlayan Başkentray Projesi kapsamında çalışmalar yaklaşık bir aydır sürüyor.

Başkentray Projesi Aralık ayında yeniden ihaleye çıkacak!

TCDD Genel Müdürlüğü tarafından geçen yıl gerçekleştirilen ancak 15 Mayıs’ta gelen itiraz üzerine Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından iptal edilen Başkentray Projesi için aralık ayında yeniden ihaleye çıkılması planlanıyor.

PTT personel alımı başvurularında son dakika! PTT iş başvurusu nasıl yapılır? PTT personel alımı başvuru şartları 2024!

PTT personel alımı başvurularındaki son dakika gelişmeleri iş arayan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki PTT iş başvurusu nasıl yapılır? PTT personel alımı başvuru şartları 2024...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Başkentray'ı her gün 60 bin yolcu kullanıyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankaralıların 12 Nisan 2018 yılında hizmet vermeye başlayan Başkentray'ın konforunu çok sevdiğini kaydederek, "Başkentray'ı her gün 60 bin yolcu kullanıyor." denildi.

TOKİ Ankara projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent projesi için geri sayım başladı. Merakla beklenen proje 15 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak.

SSK, BAĞ-KUR'luya son dakika maaş müjdesi geldi! Gece yarısından itibaren hesaplara 7.500, 8.125, 8.750 TL yatırılacak!

Emekli maaş ödemelerinin yapılacağı takvim belli oldu. SSK, BAĞ-KUR'luya son dakika maaş müjdesi geldi! Gece yarısından itibaren hesaplara maaş ödemeleri yapılmaya başlanacak.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Son dakika! TMO bu ilde fındık alımlarına başladı! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından hazırlıklarını tamamlayan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Giresun'da  2023 ürünü fındık alımına başladı. İşte son dakika detayları...

SSK, Bağ-Kur emeklilerine son dakika müjdesi! Bakanlıklar harekete geçti! Emekli maaş zammında 3 formül! 

Milyonlarca emekli son günlerde gündem olan maaş yükselişleri ile ilgili detayları merak ediyor. SSK, Bağ-Kur emeklilerine son dakika müjdesi! Bakanlıklar harekete geçti! Emekli maaş zammında 3 formül! 

SSK ve Bağ-Kur’lulara son dakika zamlı maaş şoku! Zamlı maaş için hemen bakın!

Emekli aylığı ödemeleri, tahsis numarasının son hanesine göre belirlenen tarihlerde yapılıyor. Buna göre, SGK’ya bağlı SSK'lı emekliler ve Bağ-Kur'lular için emekli aylığı ödeme tarihleri farklılık gösteriyor. Bu kapsamda, SSK, Bağ-Kur ve 4C'li emekli zamlı maaş takvimi belli oldu. İşte tarihler...

Erkaya Twins'te 3+1'ler 3 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Son 4 konutu kaçırmayın!

Erkaya İnşaat tarafından İzmir Menemen'de hayata geçirilen Erkaya Twins projesinde son 4 adet 3+1 konut kaldı. İşte Erkaya Twins projesi ile ilgili merak edilenler... 

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan son dakika açıklaması: Beyanname ve bildirim süresi uzatıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından son dakika açıklaması geldi. Buna göre, beyanname ve bildirimleri verme süresi uzatıldı.

İnova Terra Evleri'nde son 4 villa! 6.8 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

İnova Terra Evleri, İnova Yatırım İnşaat imzasıyla, Sapanca Çayiçi Mahallesi'nde inşa ediliyor. Tamamı villadan oluşan İnova Terra Evleri'nde satışlar başladı ve son 4 villa kaldı. İşte İnova Terra Evleri projesi ile ilgili detaylar...

İŞKUR duyurdu! TYP alımları bugün sona eriyor! Başvuru yapmak isteyenler hemen baksın! Son gün!

İŞKUR, TYP kapsamında deprem bölgesindeki bazı illere personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular başlamış olup son tarih 2 Mayıs Salı günü. Başvuru yapmak isteyenler hemen bakın! Son gün!

SSK ve BağKur emeklilerine son dakika ikramiye müjdesi geldi! Bir bir açıklanan bu rakamı duyanın resmen aklı gitti!

SSK ve BağKur emeklilerine son dakika ikramiye müjdesi geldi... Bir bir açıklanan bu rakamı duyanın resmen aklı gitti... Hemen bakın...

Başkentray Projesi son durum Haberi

Başkentray Projesi son durum

Ankara Başkentray Projesi kapsamında çalışmaların sürdürüldüğü bölgelerde yayalar ve esnaf çalışmalardan olumsuz etkilendi. Yaklaşık bir aylık bir çalışma ile işlerinin olumsuz etkilendiğini belirten esnaf, "Umutla buranın yapılmasını, insan sirkülasyonunun yeniden artmasını ve işlerimizi olumlu etkilemesini bekliyoruz" dedi. 


Ankara, Sincan-Kayaş Banliyö hattını metro standartlarını yükseltmeyi amaçlayan Başkentray Projesi kapsamında çalışmalar yaklaşık bir aydır sürüyor. Çalışmalar kapsamında kullanıma kapanan banliyö hattında tüm alt üst geçitler kadırılarak yeniden yapılmaya başlandı. Çalışma bölgelerinde bulunan esnaf, gürültü, toz ve durakların kullanıma kapanmasından dolayı müşterinin azalmasından şikayetçi olurken, yayalar ise çalışmaların kaldırıma taşması ve kaldırımların kullanılamaz hale gelmesinden olumsuz etkilendi. 


Çalışmalar esnasında ortaya çıkan toz ve gürültüye değinen Yenişehir Tren Durağı çevresindeki esnal, çalışmaların müşterilerinde bir azalmaya yol açtığını belirtti. Durakların kanpanmasıyla, banliyö hattının kendilerine olan yararının...