06 / 05 / 2024

Başkentray sincan istasyonu

Başkentray sincan istasyonu

Başkentray’ı, Yenikent’e kadar uzatacak 13.5 kilometrelik hattın istasyonları belli oldu. İşte yeni iki istasyon..

Bakan Uraloğlu açıkladı! Başkentray'ı her gün 60 bin yolcu kullanıyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankaralıların 12 Nisan 2018 yılında hizmet vermeye başlayan Başkentray'ın konforunu çok sevdiğini kaydederek, "Başkentray'ı her gün 60 bin yolcu kullanıyor." denildi.

Ankara Sincan'a TOKİ'den 994 konutluk dev proje! Proje hazırlandı! Geri sayım başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Ankara Sincan'a 994 adet konut, 8 Kapıcı dairesi, 12 adet dükkan, 1 adet İlkokul, 1 adet Ortaokul ve 1 adet de Cami inşaatı ve çevre düzenlenmesi yapılacak.

TOKİ Ankara projesinin inşaatı başlıyor! Sincan'a 1.020 konutluk yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başkanlığı'nın Ankara projesinin inşaatı resmen başlıyor. Sincan'da yükselecek projede toplam 1.020 konut yer alıyor. 

1 Ocak'ta toplu taşıma araçları ücretsiz olacak...

Yılbaşında toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı, birçok vatandaş tarafından sorgulanmaya başlanmıştı. Buna göre, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı sonrasında Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu 1 Ocak 2024 Pazartesi günü ücretsiz olacağı açıklandı.

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Resmi Gazete’de yayımlandı! Bunlar o tarihte ücretsiz! Paranız cebinizde kalacak!

Başkentray, Marmaray, İZBAN ve bunun yanı sıra, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ücretsiz olacak. Söz konusu Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sincan Belediyesi başkentte arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Saraycık'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 27 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sincan Belediyesinden büyük fırsat! Başkentte konut ve ticaret imarlı 15 arsa satacak!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık ve Yenipeçenek Mahallelerinde yer alan 15 adet parseli satışa çıkardı.

Sincan Belediyesi, başkentte ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yer alıyor. 

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Sincan Belediyesi başkentte iki arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Törekent Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara’da 750 bin TL’ye konut fırsatı! 8 Şubat 2023’e kadar başvurunuzu tamamlayın!

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Sincan, Yenimahalle ve Çankaya'da bulunan 4 adet kamu konutunu 2886 sayılı Kanun'un 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile satıyor.

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara otomotiv dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı. Sincan’da hayata geçirilen  projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi bekleniyor. 

Başkentray sincan istasyonu Haberi

Başkentray sincan istasyonu

Sincan-Kayaş arasındaki mevcut hatta yenileme çalışmaları devam eden Başkentray’ın, Sincan’dan Yenikent’e uzatılması ile ilgili detaylar netleşti. Son olarak Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, imar planındaki değişikliği onaylanan 13.5 kilometrelik Yenikent hattında iki yeni istasyon yer alacak. Banliyönün Yenikent’e uzatılmasının ulaşıma büyük katkısı olacağına dikkat çeken Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Bu yıl ihaleye çıkılınca 1-1.5 yıl içinde bitirilir” dedi. Başkan Tuna, şunları söyledi:


“Başkentray hızla ilerliyor. Yenikent’e uzatılacak kısımdaki istasyonlardan biri kavun pazarının da olduğu Sincan Belediyesi ek hizmet binasının önünde olacak. Bir istasyon da Melih Gökçek Bulvarı’ndaki Sanayi kavşağında olacak. İki istasyon da raylı sistemle Yenikent’e rahatlık getirecek. İhaleye çıkma hazırlıkları devam ediyor, bu yıl içerisinde ihaleye çıkılınca 1-1.5 yıl içinde bitirilir. Başkentray biter bitmez açılacak, Yenikent hattını beklemeyecek. Başkentray projesinin...