08 / 05 / 2024

başkule ofisleri teslim tarihi

başkule ofisleri teslim tarihi

Mahmutbey Baş Kule projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlayarak değişiyor. Mekan Yapı'nın projesi Başkule'de ofisler bu yıl Mayıs ayında teslim edilecek...

Rams Garden Bahçelievler'de anahtar teslimleri başladı!

İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da anahtar teslimleri başladı. Erken teslim fırsatı ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Parkova Residences'ta yaşam başladı! Son fırsatları kaçırmayın!

Belen İnşaat tarafından Kocaeli'nin Çayırova ilçesinden hayata geçirilen Parkova Residences'ta yaşam başladı. Hemen teslim fırsatlarıyla son dairelerin satışları devam ediyor. 

Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşam başladı! ‘Hemen teslim’ 120 ay vade ile aylık 1,49 faizli kredi imkanı!

Çengelköy’de muhteşem Boğaz manzarası ile dikkat çeken Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşamın başladığı bildirildi. 15 bin metrekarelik alana inşa edilen projenin yarısı yeşil alana ayrılırken, yatay mimarinin hakim olduğu projede çevreye uyumlu 4 blok ve 54 daire yer alıyor.

Yeni Alfa Romeo Tonale NFT teknolojisi ile geliyor!

Alfa Romeo Tonale ekim ayından itibaren Sprint, Ti ve Veloce olmak üzere üç farklı donanım paketiyle birlikte dizel ve hibrit motor seçenekleriyle Türkiye’de de 1 milyon 249 bin Türk Lirası’dan başlayan anahtar teslim fiyatlarla bayilerdeki yerini adı.

İstanbul'da 2 bin 227 TL taksitle ev sahibi olma imkanı! TOKİ'den ucuz konut müjdesi! Şimdi başvurun, hemen teslim alın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, uygun fiyatlı ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için müjdeyi verdi. TOKİ, İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere toplam 39 ilde ucuz konut satışını başlatıyor. İşte TOKİ ucuz konut satışıyla ilgili tüm detaylar...

Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi! 

"Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi" olan Mavera Comfort Başakşehir projesi bugün satışa çıktı. Projede dairelerin fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. Peki Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi ne zaman? İşte Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi...

Beşiktaş'tan No:1903 tesisleri tahliye açıklaması!

Beşiktaş'ın Levent'teki No:1903 tesisilerini borçlarını ödemedeği gerekçesi ile 18 Kasım 2019 tarihi itibariyle Beşiktaş Belediye Başkanlığı yetkilileri teslim aldı...

FuzulEv’in erken teslim kampanyası uzatıldı!

FuzulEv, Temmuz'da başlattığı erken teslim kampanyasını müşterilerden gördüğü yoğun ilgi nedeniyle Kurban Bayramı'na kadar uzattı...

Lider Faktoring, Skyland İstanbul'daki ofisleri teslim aldı!

Lider Faktoring, Skyland İstanbul Seyrantepe projesinin B Blok Ofis Kulesinin 34. katındaki 14 ofisi teslim aldı.

Ondörtüç Pendik daire satış fiyatları!

Ondörtüç Pendik daire satış fiyatları minimum 244 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 6 ay öne çekilen Ondörtüç Evleri İnsay Yapı imzası taşıyor...

Lal Bahçe Başakşehir teslim tarihi!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe projesinde daireler 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Lal Bahçe Başakşehir teslim tarihi ne zaman?

Batışehir projesinde kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Ege Yapı, Emlak Konut güvencesi ile hayata geçirdiği İstanbul’un marka projesi Batışehir’de muhteşem bir kampanyaya daha imza atıyor. Ege Yapı bu kampanya kapsamında hiç peşinatsız veya taksitleri 2019’da ödemeye başlayarak hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Aydos Country’de yaşam başladı!

Sinpaş GYO tarafından Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Aydos Country’de yaşam başladı. Hemen teslim sınırlı projede sadece yüzde 5 peşinat ve bir yıl bedava oturma fırsatı sunuluyor.

başkule ofisleri teslim tarihi Haberi

başkule ofisleri teslim tarihi


İstanbul Mahmutbey'de hayata geçirilen Başkule projesi Mekan Yapı imzasını taşıyor. Ofis projesi olarak tasarlanan Başkule Mahmutbey'de 72 ofis yer alıyor.


Mahmutbey Başkule projesi 6 bin 478 metrekare alanda inşa ediliyor. 24 katlı tek blok halinde yükselen Başkule projesinde ofis alanları 80 metrekare ile 637 metrekare arasında değişiyor.



Mahmutbey Baş Kule fiyatları!


Mahmutbey Baş Kule'de metrekare birim fiyatı 5 bin 500 lira ile 6 bin 700 lira arasında değişiyor. Başkule Mahmutbey projesinde banka kredili olarak taksitli ödemeler yapılıyor. Projede tamamı peşin ödemelere indirim uygulanıyor.


Mahmutbey Baş Kule projesinde 26 bin metrekare kapalı alan yer alıyor. Mahmutbey Başkule projesinde ofislerin bu yıl Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor.



Adres: Mahmutbey Göztepe Mah. İnönü Cad. No: 122/D 34210 Bağcılar / İstanbul / Türkiye

Tel: 444 7 149

Web: