03 / 05 / 2024

Yeni Alfa Romeo Tonale NFT teknolojisi ile geliyor!

Yeni Alfa Romeo Tonale NFT teknolojisi ile geliyor!

Alfa Romeo Tonale ekim ayından itibaren Sprint, Ti ve Veloce olmak üzere üç farklı donanım paketiyle birlikte dizel ve hibrit motor seçenekleriyle Türkiye’de de 1 milyon 249 bin Türk Lirası’dan başlayan anahtar teslim fiyatlarla bayilerdeki yerini adı.



Alfa Romeo Tonale’nin, 1.5 litre hacimli, 160 beygirlik hibrit motorlu özel serisi ‘Edizione Specile‘ temmuzda ön siparişe açılmıştı. Tonale, 2022 ekim ayından itibaren ise Sprint, Ti ve Veloce olmak üzere üç farklı donanım seviyesiyle birlikte dizel ve hibrit motor olarak 1 milyon 249 bin TL’den başlayan fiyatlarla bayilerdeki yerini adı.

Alfa Romeo Tonale oldukça sade bir ürün yelpazesi ile pazara sunuluyor. Her donanım paketi ayrı bir müşteri grubunu hedefliyor. Örneğin giriş paketi Sprint ile alınabilir fiyata sportif bir tasarım arayanlar hedefleniyor. Sprint’den itibaren tüm ürün paketinde akılla adaptif sürüş yardımcısı ve benzeri ileri güvenlik donanımları standart olarak yer alıyor.

Öte yandan Ti üst düzey donanımı ayrıcalıklı ve şık bir dış tasarımla birleştiriyor. Ti paketinden itibaren Led matrix far, iç ambians aydınlatma, elektrikli açılı bagaj kapağı gibi Alfa Romeo markasının ayırt edici özelliklerini de beraberinde sunuluyor.


Geri Dön