15 / 05 / 2024

Yeni Alfa Romeo Tonale NFT teknolojisi ile geliyor!

Yeni Alfa Romeo Tonale NFT teknolojisi ile geliyor!

Alfa Romeo Tonale ekim ayından itibaren Sprint, Ti ve Veloce olmak üzere üç farklı donanım paketiyle birlikte dizel ve hibrit motor seçenekleriyle Türkiye’de de 1 milyon 249 bin Türk Lirası’dan başlayan anahtar teslim fiyatlarla bayilerdeki yerini adı.



Veloce ise üst düzey donanım keyfini maksimum sportiflik ile birleştiriyor. Veloce paketi, çift aşamalı elektronik süspansiyon, Brembo sabit fren sistemi, 19 inç elmas kesim alaşım jantlar, kendinden karartılmış arka camlar, alkantara iç döşemesi, alüminyum vites kulakçıkları gibi fonksiyonel ve estetik özellikleri de birleştirerek maksimum sportifliği yansıtıyor.

Tonale, sürüş keyfini engellemeden en yüksek sürüş güvenliğini sunmak üzere, hızlanma, fren ve şerit takibini otomatik yönlendiren 2’inci seviye otonom sürüş için yeni Alfa Romeo Gelişmiş Sürüş Destek Sistemleri (ADAS) ile donatıldı.

Ayrıca Alfa Romeo, Tonale ile otomotiv sektöründe de gerçek bir yenilik olan, değiştirilemeyen dijital varlık (NFT) teknolojisini de pazara sundu. Bir otomobili NFT teknolojisi ile dijital sertifikalandıran ilk üretici olan Alfa Romeo, her an kullanılabilen ve sürdürülebilir olan bu özel araç dışı özellikle, markanın profilindeki yenilikçi yönünü de vurguluyor.

Türkiye pazarında 2023 yılından itibaren aktif olacak NFT sertifikaları, müşterinin onayı ile aracın tüm verilerini de kaydedecek. Sertifikalarla, otomobilin uygun biçimde bakımının yapıldığını belgeleyerek ikinci el değerini de böylece yükseltecek etki yaratacak bir belge oluşturulacak. NFT sertifikası, ikinci el otomobil pazarında da kullanıcılar ve bayiler için ek bir güvenlik kaynağı oluşturacak.


Geri Dön