30 / 04 / 2024

İtalyan çizgisi yeni Alfa Romeo Tonale! Tonale 17 Ekim 2022 fiyat listesi

İtalyan çizgisi yeni Alfa Romeo Tonale! Tonale 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Alfa Romeo Tonale stili ve karakteristik İtalyan tasarımı ile modernlik ve işlevsellik amacıyla yeniden yorumlanan bir tasarım. Ekim ayında fiyatı değişmeyen otomobil içinde ve dışında en iyi deneyimi sağlamayı amaçlayan tamamlayıcı dijital hizmetlerden oluşan bir eko-sisteme sahiptir.



Alfa Romeo Tonale’de benzinli hibrit bir sistem bulunmaktadır. Bu sistemde 160 hp güç ve 240 Nm tork üreten 4 silindirli 1.5 litre turbo benzinli motor ve 48 volt 15 kW elektrik motorundan oluşmaktadır. Bu motora DCT 7 ileri çift kavramalı otomatik vites eşlik etmektedir. Bu elektrik motoru kalkışta, seyir halinde ve düşük hızlarda elektrik modunda sürüş imkanı sağlıyor.

Küçük bir aküye sahip yeni Alfa Romeo Tonale’de elektrik motoru güç odaklı değil de verimlilik odaklı olacak şekilde tasarlanmış. Bu yüzden Alfa Romeo Tonale’de tam olarak elektrikli bir menzilden bahsedilmiyor. Alfa Romeo Tonale’deki elektrik motoru sürüş şartlarına bağlı olacak şekilde içten yanmalı motora destek veriyor.

Alfa Romeo Tonale ortalama 5,7 6,2 litre yakıt tüketmektedir. Alfa Romeo Tonale 0’dan 100 km’ye ise ortalama 8,8 saniyede çıkmaktadır.


Geri Dön