18 / 05 / 2024

Basma Khalıfh

Basma Khalıfh

Drwa Inwestments Yapı ve Ticaret Limited Şirketi, Basma Khalıfh, Ihsan Alkhıyamı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, 243 Sokak Tema İstanbul Evleri'nde kuruldu.

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdulrazak Hourıeh, Khalıd Hadır A Al Arıfı ve Maan Janoudy ortaklığında kuruldu.

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd M. Mujahıd ve Mehasın A. Baharmooth ortaklığında kuruldu.

Merkez Bankası geçen yıl toplam ne kadar para bastı?

Banknot matbaası 2022’de para basma rekoru kırarken, piyasaya yeni sürülen 685 milyon adet banknottan 493 milyonu 200 liradan oluştu.

Fastel Gayrimenkul Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Fastel Gayrimenkul Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Aferdı tarafından kuruldu.

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Khalıd Alı Alı tarafından kuruldu.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rakma, H. Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rahma, H.Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Güvenin adı Volvo! Volvo FH TIR 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Son nesil teknoloji ile donatılmış Volvo marka tırlar, birçok anlamda kullanıcısının ihtiyacını karşılıyor. Farklı ve modern tasarımlarıyla uzun yollarda kullanım konforu sağlayan tırlar, yakıt tasarrufu konusunda da kullanıcı dostu.

Ist Land Emlak İnşaat Otomotiv Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ist Land Emlak İnşaat Otomotiv Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elham Goudarzıaslan ve Sara Mohammadı Khalıgh ortaklığında kuruldu.

Elite Props Emlak Pazarlama Ve Damışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Props Emlak Pazarlama Ve Damışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Husseın ABD A.H. Al-Khalıdı tarafından kuruldu.

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Omar Amjed L. Fazan Alany ve Saıf Khalıd W. Al-Gburı ortaklığında kuruldu.

Hamkar Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamkar Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Khalıl Ahmad Hamkar, Nasır Ahmad Hamkar ve Wakıl Ahmad Hamkar ortaklığında kuruldu.

Optımpark İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Optımpark İnşaat Limited Şirketi Kağıthane'de Sayed Hamıdreza Fatehı ve Sayed Mahmoud Khalıfeh Soltanı ortaklığında kuruldu.

Basma Khalıfh Haberi

Basma Khalıfh

Drwa Inwestments Yapı ve Ticaret Limited Şirketi, Basma Khalıfh, Ihsan Alkhıyamı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, 243 Sokak Tema İstanbul Evleri'nde kuruldu. 


Drwa Inwestments Yapı ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, 2 - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, 3  - Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...