21 / 05 / 2024

basmane peyzaj düzenleme çalışmaları

basmane peyzaj düzenleme çalışmaları

İzmirli peyzaj mimarı Reyhan Özlen, Basmane ve çevresini cazibe merkezi haline getirmek için harekete geçti. Ancak, yerel yönetimler ve kanaat önderlerinden beklediği desteği alamayınca projeyi askıya aldı

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Yarar tarafından kuruldu.

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kamil Türkkan ve Osman Yarar ortaklığında kuruldu.

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ergün Çimen tarafından kuruldu.

Ordu, sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi olacak!

Ordu Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamındaki çalışmalar son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Akçakale'de yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları bitti!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı kısa süre önce ziyaret eden askeri yetkililerin kilitli beton parke ve peyzaj düzenleme istekleri kısa sürede karşılık buldu.

Çerkezköy Tepe Camii'nin çevre düzenleme çalışmaları tamam!

Çerkezköy Tepe Camii’nin çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarında sona yaklaşıldı. Caminin bahçesini kilit parke taşlarla kaplayan ekipler, yakın zamanda çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

Küçükköy Meydanı peyzaj düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek amacıyla gerçekleştirdiği peyzaj düzenlemesi projesini tamamladı.

Ankara Keçiören'de çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları başladı!

Çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını sürdüren Keçiören Belediyesi, ilçedeki park, bahçe ve yeşil alanları lale, sümbül ve nergis soğanlarıyla donatıyor.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı peyzaj düzenleme çalışmaları sürüyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek için bir peyzaj düzenlemesi projesi yürütüyor. Büyük bir hızla süren projede sona yaklaşıldı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde peyzaj düzenlemesi yapılıyoré

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Uygulamalı Bilimler MYO peyzaj düzenleme çalışmalarına başlandı. Bozüyük Meslek Yüksekokulu ve 4 yıllık eğitim veren fakülte niteliğinde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu yer alacak..

Düzce Akçakoca Belediyesi yol ve peyzaj çalışmalarını hızlandırdı!

Akçakoca Belediyesi ekipleri modernizasyon yol ve peyzaj düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Asfaltlama ve bordür çalışmalarının devam ettiği Yeni Mahalle Ketmenli Caddesinde, bölünmüş yol ile peyzaj düzenlemesi çalışmaları yapılmakta.

Mardin'de yol düzenleme çalışmaları hızlandı!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yol düzenleme çalışmalarına hızla devam ediyor. Kızıltepe ilçesinde 25 bin metre karelik alan parke taşı ile döşenirken 26 bin metre karelik cilanın çalışmasına da başlandı.

basmane peyzaj düzenleme çalışmaları Haberi

basmane peyzaj düzenleme çalışmaları



Sivil toplum kuruluşlarında ve sanat etkinliklerinde yer alan, aynı zamanda iş hayatı ve uluslararası projelerde de aktif olarak çalışan, kentin bir adım öteye gideilmesi için dünyayı dolaşan İzmirli peyzaj mimarı Reyhan Özlen, yerel yönetimlerin kente olan ilgisizliğinden şikayetçi. 

Yıllar önce ailesi ile Urla'ya yerleşen ve geçtiğimiz yıllarda da Çeşme'de kırmızı panjurlu bir ev alan Özlen evinin kapılarını Yeni Asır'a açtı. 

* Reyhan Özlen kimdir?

Ben doğma büyüme İzmirliyim. Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nü bitirdikten sonra aktif iş yaşamında 25 yılı aşkın bir süredir alışıyorum. Bunun yanı sıra sivil toplum kuruluşlarında da çalışmalarım var.


Özgün bir semt

* İstanbul'daki "Fransız Sokağı" projesinde aktif rol aldınız ve bir benzeri için İzmir'de kolları sıvadınız. Bu projeden söz eder misiniz?

İstanbul'daki ekibimize İzmir Basmane'deki mimari, kültürel ve doğal zenginliklerden...