02 / 05 / 2024

başpınar aile sağlık merkezi

başpınar aile sağlık merkezi

Altındağ Feridun Çelik ve Başpınar Mahalleleri'ne yapılacak aile sağlık merkezlerinin ihalesi Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 5 Ağustos tarihinde saat 10.00 'da gerçekleştirilecek.

54 bin TL'lik kira 300 bin TL yapılmak isteniyor: Fahiş kiralar aile sağlık merkezlerine de sıçradı!

Konutta yaşanan fahiş kira artışı krizleri, aile sağlık merkezlerinde de kendini göstermeye başladı. CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, bir mülk sahibinin kirayı 54 bin TL'den 300 bin TL'ye yükseltmek istediğini belirtti. 

Yeni devlet yardımı! Bakanlık duyurdu! Sağlık raporu olana maaş bağlanacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni devlet yardımını duyurdu. Sağlık raporu olana devlet maaş bağlıyor. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı başladı mı? 2023 Sağlık Bakanlığı 2'nci personel alımı detayları! 

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı için tüm gözler gelecek son dakika açıklamasına çevrildi. Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı başladı mı? 2023 Sağlık Bakanlığı 2'nci personel alımı detayları! 

Devlet hastanelerine 11.317 sürekli işçi ne zaman alınacak? İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler?

Devlet hastanelerine 11.317 sürekli işçi alınacağı ilan edildi. Peki Sağlık Bakanlığı ve İŞKUR beraberliğinde yapılacak ilanlar ne zaman başlayacak? İşte 2022 Sağlık Bakanlığı 11.317 sürekli işçi alımına ilişkin tüm detaylar...

GSS primleri ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası primleri arttı mı?

GSS primleri ve isteğe bağlı primlerin ne kadar arttığı asgari ücret zammından sonra araştırılmaya başlandı. İşte Genel Sağlık Sigortası primlerine dair araştırılan detaylar!

Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı personel alım ilanına başvurular tamamlandı. Başvurusunu gerçekleştiren tüm adaylar kura çekim işleminin detaylarını araştırmaya başladılar. Peki, Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman? İşte tüm detaylar...

Sağlık Bakanlığı 20 bin personel alacak! İşte Sağlık Bakanlığı 2022 personel alımı başvuru şartları...

ÖSYM'nin yayınladığı başvuru kılavuzuyla beraber Sağlık Bakanlığı personel işçi alımı için başvurular da başlamış oldu. Peki, Sağlık Bakanlığı personel işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları neler? İşte İŞKUR alım ilanı ve tüm ayrıntılar...

İzmir Tabip Odası'ndan Aile Sağlık Merkezleri için kamu binası talebi!

İzmir Tabip Odası, Kovid-19 salgınıyla mücadelede eden kurumlardan olan Aile Sağlık Merkezleri’nin fiziki şartlarının iyi olmadığına, güneş görmeyen ve havalandırması bulunmayan yapılarda hizmet sunulduğunu belirtti.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Seyirtepe Başpınar satılık!

Başpınar İnşaat'ın imzasıyla yükselen Seyirtepe Başpınar projesinde lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar satılık daire fiyatları...

başpınar aile sağlık merkezi Haberi

başpınar aile sağlık merkezi


Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Feridun Çelik ve Başpınar Mahalleleri'nde aile sağlık merkezi hayata geçirecek. İnşaat ihaleleri 5 Ağustos tarihinde saat 10.00'da yapılacak. 


Açık ihale yapılacak ihaleler sonrasında işe sözleşme imzalandıktan sonra 7 gün içinde başlanacak ve 400 günde tamamlanacak. 


Söz konusu aile sağlık merkezi ihalesi Zübeyde Hanım Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Fen işleri Kampüsü Akköprü Altındağ, Ankara'da yapılacak. 


İHALE İLANI:


İNŞAAT İŞİ 2014/79253 BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 970


FERİDUN ÇELİK - BAŞPINAR MAHALLELERİ AİLE SAĞLIK MERKEZİ İNŞAATI


ALTINDAĞ BELEDİYESİ FEN İSLERİ MÜDÜRLÜĞÜ


Feridun Çelik - Başpınar Mahalleleri Aile Sağlık Merkezi İnşaatı yapı Kanununun 19 uncu maddesine göre açjk ihale usulü ile ihale edilecektir.


ihale Kayıt Numarası : 2014/79253


İdarenin

4734 sayılı Kamu İhale


İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler


a) Adresi: ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ İSLERİ KAMPÜSÜ AKKÖPRÜ


b) Telefon ve faks numarası:...