13 / 05 / 2024

Başyazıcı Grubu konut yatırım

Başyazıcı Grubu konut yatırım

Anadolu’dan İstanbul’a gayrimenkul yatırımı için gelen Başyazıcı Grubu 70 milyon lirayı bulan iki yeni projeye başladı. Kayseri'de gıda sektöründe büyüyen firma İstanbul'da gayrimenkul sektörüne yöneldi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Cansel Turgut Yazıcı: Konut, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Kirada oturan vatandaşların oranı her geçen gün artarken insanların bütçelerinden en büyük payı barınmaya ayırdıklarını vurgulayan EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konutun, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Orta gelir grubu konut kampanyası ile konut üretimi artacak! Yeni Evim, birinci el konutu destekleyecek! 

Sosyal Konut Projesi sonrası orta gelir grubu konut kampanyası için de tüm ayrıntılar dün bir bir açıklandı. GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, kampanya ve detayları ile ilgili açıklamalarda bulundu ve konut üretiminin artacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Orta gelir grubu konut kampanyası ne zaman başlayacak? 

Orta gelir grubu konut kampanyası ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Orta gelir grubu konut kampanyası ile ilgili detaylar...

Orta gelir grubu konut kampanyasının detayları belli oldu!

Orta gelir grubu konut kampanyasının detayları belli oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 250 bin sosyal konut kampanyasından sonra bu defa orta gelir grubu için yeni konut kampanyası geliyor. İşte detaylar...

Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorununa çözüm önerisi: Çatı katları daireye dönüşebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut ihtiyacının çok yükseldiği şu zamanlarda EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorunu için çözüm önerisi geldi...

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

Yazıcıdan çıkan evde hayat başladı!

Hollanda Eindhoven'da tamamen 3 boyutlu yazıcıyla yapılan ev kısa süre önce sahiplerine teslim edildi. Ev sahiplerinin yeni evlerinde hayatı başladı.

Yabancıya konut satışında ivme artıyor!

Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu, Temmuz 2021 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Şükrü Başyazıcıoğlu, "Yüksek faiz ortamı ve maliyetlerdeki artışın fiyatlara yansıması tüketicileri etkiliyor" dedi.

İBB'nin 3 boyutlu yazıcıyla inşa ettiği evlere yoğun ilgi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İSTON, 3D yazıcı kullanarak üç oda bir salondan meydana gelen konut inşa etti.

Başyazıcı Grubu konut yatırım Haberi

Başyazıcı Grubu konut yatırım

Anadolu’dan İstanbul’a gayrimenkul yatırımı için gelen firmalarının sayısı her geçen gün artıyor. İstanbul pazarına katılan firmalardan biride Kayseri merkezli Başyazıcı Grubu. 65 yıldan bu yana pastırma sucuk imalatı yapan gıda sektörünün tanınmış markalarından Başyazıcı Grubu, uzun yıllardır Kayseri’de AVM, konut ve ofislerin olduğu pek çok gayrimenkul projesi gerçekleştirdi. Gayrimenkul sektöründeki hedeflerini büyütmeyi amaçlayan firma ilk etapta İstanbul’da yatırım değeri 70 milyon lirayı bulan Başyapıt Maltepe Dragos ve Başyapıt Erenköy olmak üzere iki projeye başladı.


Başyazıcı Grubu'nun İstanbul’daki faaliyetlerini yürüten Başyazıcı Grubu’nda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Başyazıcıoğlu, 3. kuşak bir yönetici. Başyazıcı Grubu’nun inşaat sektörüne 1980’li yıllarda girdiğini kaydeden Mahmut Başyazıcıoğlu, sektörde İmtaş ve Mabco İnşaat diye iki şirketle yer aldıklarını belirtti. Bu süreçte hem kendi yerlerini yaparak hem de...