03 / 05 / 2024

 Batı Akarca ve Sığacık imara açıldı

 Batı Akarca ve Sığacık imara açıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Sığacık ve Batı Akarca Planlama Bölgeleri Belediye Meclisince kabul edilmişti. Hazırlanan ve kabul edilen projeye itiraz edilmişti. Yapılan itirazlar sonrasında güncellenen plana 'konut alanı' bölgesi eklendi.

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 235 bin 825 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 852 bin TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 281 bin 654 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri 4 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. Etap ve Batı Yakası 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 değeri yaklaşık 4 milyar TL'ye yaklaştı.

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 82 milyon 716 bin 218,03 TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Erdem, Mehmet Nezih Erdem ve Mehmet Rıza Erdem ortaklığında kuruldu.

İstanbul’dan tersine göç başladı! En çok hangi bölgelere göç ediliyor?

İstanbul’dan göç eden kişilerin sayısı son zamanlarda artış gösteriyor. Şehirden ayrılanlar sırasıyla Doğu Marmara, Batı Marmara, Batı Karadeniz ve ayrıca Ege’yi tercih ediyor. “Daha iyi konut ve yaşam imkânlarına kavuşmak”, ön plana çıkan göç nedenleri arasında yer alıyor.

Batıyakası'nda 12 ay 0 faiz ve 24 aya varan vade seçeneğiyle ödeme imkanı! 

Batıyakası projesinde 12 ay 0 faiz ve 24 aya varan vade seçeneğiyle ödeme fırsatı başladı. Peki Batıyakası'nda konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Şehitkamil Belediyesi iki arsa satacak! İhalesi 18 Temmuz'da!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Batıkent ve Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 285 metrekare ve 489 metrekare olarak açıklandı.

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Rihab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fauzia ortaklığında kuruldu.

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Rıhab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fouzıa Marzoukı ortaklığında kuruldu.

Artı Batı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Batı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Veysel Taşdelen tarafından kuruldu.

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Enis Gündoğdu ve Gökhan Şimşek ortaklığında kuruldu.

 Batı Akarca ve Sığacık imara açıldı Haberi

 Batı Akarca ve Sığacık imara açıldı

İzmir'in Seferihisar ilçesi sınırlarında yer alan bölgeler için 'konut alanı' bölgesi eklendi. Egedesonsöz' ün haberine göre; İzmir'in Seferihisar ilçesi alanlarında bulunan  Batı Akarca ve Sığacık Planlama Bölgeleri  Büyükşehir Belediyesi Meclisi' de onaylanmıştı. Planlar askıya çıktıktan kısa bir sürfe sonra askıda olan planlara itirazlar olmuştu. İtirazları değerlendiren Büyükşehir Belediyesi Batı Akarca ve Sığacık  Planlama Bölgesi için 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve İlavesi düzenledi. Yapılan planlamada pek çok önemli konu yer aldı. Planlamada yer alan ve en dikkat çekici durum ise 'konut alanı' bölgesi ibaresi oldu.

İMARA AÇILACAK

Böylece, "Belediye Hizmet Alanı", "Teknik Altyapı Alanı" ve "Park ve Yeşil Alan" kullanım alanları korunacak. Bundan önce sıfır olarak belirlenen Sığacık Mahallesi' ndeki denize sıfır bölgesinde 1.200 metrekarelik "Düşük Yoğunluklu Gelişme...