29 / 04 / 2024

Batı Şeria inşaat izni

Batı Şeria inşaat izni

İşgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde bulunan Beytullahim kentinde Yahudi yerleşimcilerle yan yana yaşayan Filistinliler, yerleşimci tehdidi altında hayatlarını devam ettiriyor. 

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 235 bin 825 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 852 bin TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 281 bin 654 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Artı Batı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Batı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Veysel Taşdelen tarafından kuruldu.

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Ergül tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe batık kredi tutarı 290 milyon TL'ye ulaştı!

İnşaatlar için kesenin ağzını açan bankalar şimdi sağladığı milyarlarca TL'lik krediyi toplayamama riskiyle karşılaşmış durumda. Kasım 2021'de inşaat sektöründe batık kredi oranı 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 20.6 yükselişle 30 milyar 290 milyon Türk Lirası'na ulaştı.

ABD'den İsrail'in Batı Şeria'daki konut inşaatına kınama!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, İsrail'in Batı Şeria'da 3 binden fazla konut inşa etmesine karşı çıktıklarını dile getirdi. 

İsrail, Batı Şeria'da 3 binden fazla konut inşasına onay verdi!

İsrail yönetimi, Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimlerine toplamda 3 bin 144 yeni konut yapılmasını onayladı.

İsrail, Batı Şeria'da 1355 konut için ihale açılacağını açıkladı!

İsrail İskan Bakanı Zeev Elki yaptığı açıklamada, Batı Şeria ile Doğu Kudüs’te toplamda 1355 yeni konutun hayata geçirilmesi amacıyla ihale açılacağını duyurdu.

Batı K İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı K İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Aytuğ Şahin Yavuz Alagöz tarafından kuruldu.

İsrail Batı Şeria'da yasa dışı 2 bin 200 yeni konut inşasını onaylamayı hedefliyor!

İşgal altında olan Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler tarafından inşa edilen  2 bin 200 yeni konutun inşası İsrail tarafından onaylanacak. 

Ürdün'den İsrail'in Batı Şeria'da yeni konut inşa etme kararına tepki!

Ürdün Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Batı Şeria'da bulunan Yahudi yerleşimciler için yeni konut hayata geçirme kararına tepki verdi.

Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerine 31 yeni bina inşa edilecek!

Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerine toplamda 31 yeni bina hayata geçirilmesi için onay verildi.

Batı Şeria inşaat izni Haberi

Batı Şeria inşaat izni

İşgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde bulunan Beytullahim kentinde Yahudi yerleşimcilerle yan yana yaşayan Filistinliler, yerleşimci tehdidi altında hayatlarını devam ettiriyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Beytullahim'in batısındaki Beyt Askariya köyü, Yahudi yerleşim birimlerinin ortasında bulunuyor. Köy sakini Filistinliler, yerleşimlerin sayılarının artması sebebiyle adeta çevrelenmiş halde.

Filistin köyü, farklı inşa biçimleri ve yerleşim birimlerinin aldığı üst derece belediye hizmetleriyle ancak yerleşimlerden ayırt edilebiliyor.

Köyde oturan Filistinli Salah Şahin (65), Yahudi yerleşimcilerin kendilerini yaşadıkları yerden çıkarmak, yerleşim birimlerini büyütmek ve birbirine bağlamak için uğraştığını belirtti.

Köyün, 650 kişilik nüfusa sahip olduğunu dile getiren Şahin, "Yahudi yerleşimcilerin günlük saldırılarına maruz kalıyoruz. Her gün evlerimizi taşlıyorlar. Askeri kontrol noktalarında tutuluyoruz. Evlerimizden çıkmamız engelleniyor. Herhangi bir yeni inşaat yapmamıza da müsaade etmiyorlar." diye konuştu. 

Evini ve arazisini terk...