01 / 05 / 2024

batıbeton

batıbeton

Hazır beton ve çimento sektöründe Batıçim, Batısöke ve Batıbeton firmaları ile faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, yaptığı yatırım ile klinker üretim kapasitesini artıracak.

İzmir Üniversitesi, çevre bilinci yüksek iç mimarlar yetiştiriyor!

Çevreye uyumlu mimari tasarımlar yapmak konusunda duyarlı öğrencileri sektöre kazandırmak için çaba sarf eden İzmir Üniversitesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı bölümü akademisyenleri, öğrencileri ile birlikte BATIBETON'a konuk oldu.

Zirveden Batı satılık!

Zirve Beton İnşaat tarafından hayata geçirilen Zirveden Batı projesinde satışlar başladı. İşte Zirveden Batı satılık daire fiyatları...

Zirveden Batı satışta! Yeni proje!

Zirve Beton imzasıyla Ankara'nın batısında yükselen Zirveden Batı projesi satışa çıktı. 1 milyon 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede lansmana özel yüzde 25 indirim fırsatı uygulanıyor.

Batı Anadolu, Söke fabrikasına yaptığı yatırımı 2017'de devreye alacak!

Hazır beton ve çimento sektöründe Batıçim, Batısöke ve Batıbeton firmaları ile faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, yaptığı yatırım ile klinker üretim kapasitesini artıracak.

Batı Anadolu, 2017 sonuna kadar 400 milyon TL yatırım hedefliyor!

Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Batıçim, Batısöke, Batıbeton, Batıenerji ve Batıliman şirketlerinden oluşan Batı Anadolu Grubu, 2017 yılı sonuna kadar 400 milyon TL yatırım hedefiyle ilerliyor.

Batıçim Çimento'nun Burhaniye'deki tesisi üretime geçti!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş., Balıkesir Burhaniye'de 2006 yılında faaliyete ara veren hazır beton tesisinin bugün itibariyle üretim faaliyetine tekrar başladığını KAP'a bildirdi.

Mersin Tulumba Bat-Çık Projesi çalışmaları başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, kent trafiğini rahatlatmak amacıyla hayata geçirdiği Tulumba Bat-Çık Projesi’nde, güney ve kuzey hattı beton dökme çalışmalarının başladığı bildirildi.

Önallar Beton kapasitesini yüzde 50 artırdı!

2014 yılı başında Batı Beton'un şantiyesini de devralarak kapasitesini yüzde 50 artıran Önallar, Türkiye'ye açılmak için yatırımlarına devam ediyor. 1979 yılında kurulan Önallar Beton, yaptığı yatırımlarla fark yaratmaya devam ediyor.

Batıçim Batı Anadolu Aydın Umurlu hazır beton tesisi kapatıldı!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batıçim Batı Anadolu Aydın Umurlu hazır beton tesisi kapatıldı.

Natura Köpük Beton Uygulamaları Limited Şirketi kuruldu!

Natura Köpük Beton Uygulamaları Limited Şirketi, Hüseyin Avni Yılmaz tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de Pendik, Batı Mahallesi, Hat Boyu Caddesi, Pembe Hanım Sitesi'nde kuruldu.

Vodafone Arena Batı Tribünü inşaatının temeli atıldı!

Vodafone Arena Batı Tribünü (eski numaralı) inşaatının temeline törenle ilk beton döküldü. Bu bölgede çalışmalar geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Törene başkan Fikret Orman ile çok sayıda yönetici ve divan üyesi katıldı...

Vodafone Arena numaralı batı tribünü inşaatına başlandı!

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı numaralı tribünü olan batı tribününün yapımına başlandı. BJK Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen törenle batı tribünü için ilk beton döküldü... İşte törenden kareler...

Batıçim Batı Anadolu Salihli hazır beton tesisini kapattı!

Batıçim Batı Anadolu Çimneto Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batıçim Batı Anadolu Salihli Hazır Beton Tesisi 'ni kapattı.

Yapsan İnşaat Malzemeleri ismini Batıbeton olarak değiştirdi!

Batıçim Batı Anadolu tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Yapsan İnşaat Malzemeleri e Maddeleri Sanayi Ticaret A.Ş. ismini Batıbeton olarak değiştirdi...

batıbeton Haberi

batıbeton

İzmir Bornova ve Aydın Söke'de bulunan tesislerinde klinker ve çimento ürettiklerini bildiren Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal, "Batıçim'in yıllık klinker üretim kapasitesi 1.4 milyon ton, çimento üretim kapasitesi ise 1.8 milyon ton. Batısöke'nin yıllık klinker üretim kapasitesi 2.4 milyon ton, çimento üretim kapasitesi ise 2.7 milyon ton. 26 hazır beton tesisi bulunan Batıbeton ise yıllık 3.5 milyon metreküp hazır beton kapasitesine sahip. Söke fabrikasına ilave ikinci üretim hattı yatırımının tamamlanmasıyla klinker üretim kapasitesi yılda 3.6 milyon ton seviyesine ulaşacak" dedi. 


Çimento ve klinker ihracatını yıllık 800 bin tona çıkaracak

Batı Anadolu Grubu olarak son beş yılda yüzde 104 oramnda büyüdüklerini vurgulayan Feyyaz Ünal, "2015'te ciromuz 600 milyon liraya ulaştı. Grubun vergi öncesi kârı ise 90 milyon lirayı buldu"...