03 / 05 / 2024

batıkent sincan metro hattı durakları

batıkent sincan metro hattı durakları

Ankara trafiğine ve toplu taşıma sistemine yeni bir soluk kazandıracak Sincan-Batıkent Metrosu, yarın devletin zirvesinin katılacağı törenle hizmete açılacak. Tören, Sincan Harikalar Diyarı Anfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek...

Batıkent-Sincan metro hattı yarın açılıyor!

Ankaralıların uzun süredir beklediği 15,5 kilometrelik Batıkent - Sincan metro hattı yarın Başbakan Erdoğan ve İspanya Başbakanı Rajoy' un birlikte yapacağı açılışın ardından hizmete girecek.

Batıkent-Sincan metrosu 12 Şubat'ta açılıyor!

Ankara Sincan Harikalar Diyarı' nda yapılacak açılış törenine, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Mariano Rajoy ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katılacak...

Başbakan Erdoğan Batıkent Sincan metrosunun test sürüşünü yaptı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yapım aşaması süren Batıkent-Sincan arasındaki metro hattında test sürüş gerçekleştirerek, son durak olan Törekent istasyonunda Batıkent-Sincan metrosu hakkında bilgi verdi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi yapıldı!

Kent genelinde metro projelerini hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesini gerçekleştirdi. Metro ihalesi için 7 firmadan teklif geldi. 

Özbekistan'da metro tüneli inşaatında göçük!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te metro tüneli inşaatında göçük meydana geldi. Göçük altında bazı işçilerin toprak altında kaldığı düşünülüyor.

Nevadium Batıkent satış ofisi!

Nevadium Batıkent satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1 ve 2+1'lerden oluşan proje Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirildi. 

Nevadium Batıkent güncel fiyatları!

Nevadium Batıkent güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerden işyerlerinden oluşan projede satış süreci devam ediyor.

Gala Batıkent güncel fiyat listesi!

Kızıltoprak Gayrimenkul imzası ile Batıkent'te yükselen Gala Batıkent'te dairelerin 2019 Aralık'ta teslim edilmesi planlanıyor.

Gala Batıkent ödeme planı!

Ankara Yenimahalle'ye bağlı Batıkent'te yükselen Gala Batıkent projesinde fiyatlar 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Gala Batıkent fiyat listesi!

Kızıltoprak Gayrimenkul tarafından Ankara Yenimahalle'nin Batıkent Semtinde inşa edilen Gala Batıkent'te toplamda 1.675 daire bulunuyor..

Gala Batıkent fiyat listesi 2018!

Hastaneye 3 dakika, AVM'ye 4 dakika ve metroya 15 dakikalık mesafede konumlandırılan Gala Batıkent Evleri'nde 1+1 daireler 159 bin TL'den başlıyor...

Gala Batıkent'te 159 bin TL'ye 1+1! Yeni proje!

Kızıltoprak Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gala Batıkent'te 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede daire teslimlerinin 2019 Aralık ayında yapılması planlanıyor..

Ankara Sincan metro hattına ilişkin 5 sorun mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Sincan'a metro ile ulaşımda yaşanan sorunlar hakkında soru önergesi hazırladı..

Gala Batıkent fiyat!

Satışların devam ettiği Gala Batıkent projesi Ankara Batıkent'te yükseliyor. Gala Batıkent fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor.

batıkent sincan metro hattı durakları Haberi

batıkent sincan metro hattı durakları


Ankara trafiğine ve toplu taşıma sistemine yeni bir soluk kazandıracak Sincan-Batıkent Metrosu, yarın devletin zirvesinin katılacağı törenle hizmete açılacak.

Sincan Harikalar Diyarı Anfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek törene; Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Mariano Rajoy, Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Lütfi Elvan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek katılacak. Davetliler, resmi törenin ardından metronun ilk seferinde de yolculuk yapacak.


Hat 12 istasyondan oluşuyor

Kızılay - Sincan hattı üzerinde; Batıkent, Batımerkez, Mesa, Botanik, İstanbul Yolu, Eryaman 1-2, Eryaman 3, Devlet Mahallesi, Fatih, GOP, Törekent 1 ve OSB olmak üzere 12 istasyon bulunuyor. Batıkent’ten, Sincan Törekent’e kadar hattın uzunluğu 15.5 kilometre.  

Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına başladığı metro hatları, 7 Mayıs 2011’de düzenlenen bir törenle Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na devredilmişti. ODTÜ Metro İstasyonu’nda yapılan devir teslim...