03 / 05 / 2024

Batışehirde satılık cadde dükkanları

Batışehirde satılık cadde dükkanları

Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının açık arttırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.

Satılık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Sahibindencom ve BETAM’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre, satılık konutlara yönelik talep azalsa da fiyatlar yükselişe geçti. 3 büyükşehirde satılık konutların metrekare fiyatları 2021 yılının aynı dönemine göre iki kat arttı.

Zirveden Batı satılık!

Zirve Beton İnşaat tarafından hayata geçirilen Zirveden Batı projesinde satışlar başladı. İşte Zirveden Batı satılık daire fiyatları...

HitYaşam satılık daire!

Hit Yapı imzasıyla Ankara'nın Yeni Batı Mahallesi’nde yükselen HitYaşam projesi satışa çıktı. Peki HitYaşam satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Satılık konut fiyatları artış trendinde!

sahibinden'in verilerine göre, kasım ayında Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde ortalama satılık konut fiyatlarında artış sürdü. 

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

West Avenue Ankara satılık!

West Avenue Ankara satılık konut tipleri 1+1'den 4+1 seçeneklerinde değişiyor. Proje Ankara Batıkent'te YDA İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Maltepe Mesa Cadde satılık daire!

Toplam 253 daireden oluşan Mesa Cadde Konutları deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor.  Maltepe Mesa Cadde satılık daire fiyatları 555 bin TL'den başlıyor.

Cadde Alyans satılık daire!

Toplam 366 adet daireden meydana gelen Cadde Alyans Gebze Evleri 2019 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Gebze Cadde Alyans satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Aston Firuzköy satılık!

Batı Yapı imzası taşıyan Aston Firuzköy projesinde 291 daire ve 70 dükkan yer alıyor. Aston Firuzköy satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları!

Ağustos 2019'da konut teslimlerin gerçekleşeceği Nef Bahçelievler'de 974 daire ve 14 cadde dükkan yer alıyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları 564 bin TL'den başlıyor.

42.Cadde Konya satılık dükkan!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Temaşehir 42.Cadde projesi 163 dükkandan meydana geliyor. 42.Cadde Konya satılık dükkan fiyatları 100 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Batışehirde satılık cadde dükkanları Haberi

Batışehirde satılık cadde dükkanları

Açık arttırma usülü ile gerçekleştirilen ihalede, 121 adet ticari alandan 80 dükkan ve mağaza çıkış fiyatlarından ortalama %30 değer artışı ile 600 bin TL ve 7 milyon 170 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldı.


İhale sürecinde gösterilen yoğun talep ile birlikte metrekare birim fiyatı 75 bin TL’ye varan rakamlar üzerinden satılan ve on binlerce kişiye hizmet edecek ticari alanlardan geriye kalan 40 adet dükkanın Batışehir satış ofisi üzerinden kiralama ve satış işlemleri devam edecek.


Emlak Konutve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata Batışehirprojesinin alışveriş caddesi BatıCadde’de bulunan ticari alanların açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 5 saat gibi kısa bir süre içerisinde 150 milyon TL’lik bir ciro ile büyük bir başarıya imza atıldı.


Ön talep aşamasında yoğun başvurunun gerçekleştirdiği...