10 / 05 / 2024

Batman 20 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat EMITT

Batman 20 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat EMITT

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzına 4,4 kat talep geldi!

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzda birim fiyatı 16,20 Türk Lirası olurken; halka arz edilen 155,93 milyon Türk Lirası nominal değerli payların satışı yapıldı ve buna göre halka arz büyüklüğü ise 2,53 milyar Türk Lirası olduğu kaydedildi.

Otomobil fiyatları düşecek mi? Doğuş Otomotiv CEO'su Bilaloğlu açıkladı!

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Bilaloğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen araba fiyatları ile ilgili olarak "Döviz kurları yüzde 20-30 oranında artarken otomobil fiyatları aynı oranda artmıyorsa, döviz kurları gerilerken de fiyatların aynı oranda düşmeyeceği aşikar" dedi.

Doğuş GYO 20 bin 310 adet pay sattı!

Doğuş GYO'nun Yönetim kurulu Kararına istinaden 9,24-9,34 fiyat aralığından 20 bin 310 adet satış işlemi gerçekleştirildi. Şirketin paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,0423'e ulaştı. 

Doğuş GYO ayrılma hakkı kullanımı 20 Şubat'ta son!

Doğuş GYO tarafından pay sahiplerine 1 TL nominal değerli her bir pay için 2,2190 TL ayrılma hakkı fiyatı üzerinden ayrılma hakkını Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile kullandırılacak. 

Antalya Doğu Garajı'ndaki 32 iş yeri ihaleye çıkıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi. Proje kapsamındaki 32 iş yeri, 19-20 Eylül tarihleri arasında ihaleye çıkıyor.

Doğuş Grubu 3 yılda 20 otel hedefliyor!

Doğuş Grubu bugüne kadar 7 otel hayata geçirdi. 3 yılda hedefi 20 otel olarak belirleyen grup 13 otel için 2 milyar euro yatırım yapacaklarını açıkladı.

Doğuş Center Etiler'de kira kuru 3.20 TL'de sabitlendi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Doğuş Center Etiler'de kira kurunu 3,20 TL'de sabitledi.

Doğu Batın Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Batın Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Beyoğlu, Emekyemez Mahallesi, Yolcuzade İskender Caddesi'nde kuruldu.

Doğuş İst Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş İst Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Kapan tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, İstoç 4.Yol Sokak'ta kuruldu.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Doğu Emlak Müşavirliği İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Emlak Müşavirliği İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, Yücel Ersin Eren tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Arnavutköy, Karlıbayır Mahallesi, Selçuklu Caddesi'nde kuruldu.

Doğuş Tr İnşaat Elektronik Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Tr İnşaat Elektronik Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Umut Girgin tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Esenyurt'a kuruldu.

Doğu Anadolu bölgesinde TOKİ konutlarında talep artışı yaşanıyor!

Doğu'da TOKİ konutlarına çözüm süreci ile talebin arttığını belirten TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Özellikle Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Batman ve Mardin'de TOKİ konutlarına talep arttı.

Batman 20 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat EMITT Haberi

Batman 20 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat EMITT

FUAR 4 GÜN SÜRECEK

Batman Valiliği ile Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, EMITT fuarı öncesinde Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy Başkanlığında Batman Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Otel yetkilileri, Seyahat Acente yetkilileri, turizm sektör temsilcileri ve Turizm Tanıtma Derneği yöneticileriyle birlikte toplantı gerçekleştirildi. İki katlı Batman standında selfie box çekimi ve yöresel kıyafetlerle sikke basımı gerçekleştirilecek. Batman standında tanıtıcı yayın ve promosyon tanıtım ürünleri de dağıtılacak. İki katlı 207 metre karelik 12 nolu Batman standına İstanbul’daki Batmanlıları da davet eden Batman Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı; “Fuar turizmin gelişmesine önemli katkılar sağlıyor. ITE Turkey tarafından organize edilen dünyanın en büyük 5 turizm fuarından birisi olan EMITT Turizm Fuarı, bu yıl 20'nci yılını kutluyor. 28-31 Ocak 2016...