06 / 05 / 2024

batman 25 yataklı hastane

batman 25 yataklı hastane

DSİ Genel Müdürü Murat Acu yapımı tamamlanan 25 yataklı modern hastanenin 2017 yılı içerisinde devreye alınarak vatandaşların hizmetine sunulmasının planlandığını söyledi.

Bayrampaşa'da 300 yataklı hastanenin ihalesi gerçekleştirdi...

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında, Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Cezaevi Kentsel Dönüşüm Alanında 25 dönümlük arazide inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesine ilişkin bilgiler paylaştı. İşte haberin detayları...

Gaziantep’e 300 yataklı yeni hastane binası inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep'e 300 yataklı hastane ek binası inşa edilecek. 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ek bina olarak yapılacak hastanede 140’ı tek kişilik olmak üzere 182 oda bulunacak. 

25 ova 'büyük ova koruma alanı' olarak belirlendi!

Batman, Bayburt, Bursa, Elazığ, Kahramanmaraş, Kars, Malatya, Muş ve Niğde'de yer alan  25 ova "büyük ova koruma alanı" kapsamına alındı.

Sakarya Pamukova Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor! 

Sakarya Pamukova'da müteahhit firma tarafından yarım bırakılan 25 yataklı devlet hastanesinin inşaatı Sağlık Bakanlığı tarafından yeniden ihaleye çıkıyor...

Eskipazar'da çöken hastane taşınacak!

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde, 2 yıl önce hizmete açılan 25 yataklı devlet hastanesinin bahçesinde bulunan zemini çöktü.

İzmir Kınık Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

İzmir'in Kınık ilçesinde 2 yıl önce yapımına başlanılan Kınık Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 25 yataklı hastane hizmete başladı.

Batman'ın 500 yataklı hastanesi yatırım programına alınmalı!

Batman’ın gündeminde yer alan 500 yataklı hastanenin 2019 yılının yatırım programına alınması bekleniyor.

Batman'da imar barışı başvuruları 25 bini geçti!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, Batman'da imar barışına 25 binden fazla başvuru geldiğini ifade ederek vatandaşları ‘yapı kayıt belgesi’ bedelini 31 Aralık 2018 tarihine kadar yatırması gerektiği konusunda uyardı.

Batman'da imar barışına 25 bin kişi başvurdu!

Kaçak ve ruhsatsız yapıların kayıt altına alınma için başlayan imar barışı uygulamasına başvurular devam ediyor. Batman'da bugüne kadar 25 bin kişi imar barışı başvurusu yaptı.

TOKİ Batman 300 yataklı hastane ihalesi yarın!

Batman 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Devlet Hastanesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Batman 300 yataklı hastane ihalesi bugün!

Batman 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Devlet Hastanesi İnşaatı İkmal İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Batman 300 yataklı devlet hastanesinin ihale tarihi belli oldu!

Konut üretim çalışmalarının yanı sıra kamu yatırımları ile adından söz ettiren TOKİ, bir çok hastane inşa ediyor. TOKİ'nin Batman'da hayata geçireceği 300 yataklı devlet hastanesinin ihale tarihi belli oldu.

TOKİ'den Batman'a 300 yataklı devlet hastanesi!

Konut üretim çalışmalarının yanı sıra kamu yatırımlarıyla da dikkat çeken TOKİ, Batman'da 300 yataklı hastane inşa edecek.

batman 25 yataklı hastane Haberi

batman 25 yataklı hastane

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Ilısu Barajı ve hidroelektrik santrali (HES) projesinin sadece enerji ihtiyacını karşılamaya yönelik bir proje olmayıp, aynı zamanda bölgesel kalkınmayı hedeflerken, çevresel ve kültürel değerlerin korunması ve gelecek nesillere aktarılmasına yönelik bir proje olduğunu bildirdi. 


Acu, Hasankeyf yeniden yerleşim alanındaki incelemelerine ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Ilısu Barajı'nın tamamlandığında gövde dolgusu, enerji üretimi ve oluşturacağı göl bakımından dünyanın en büyük barajlarından biri olacağını belirtti, barajın gövde dolgusunun temmuz ayında tamamlandığını anımsattı. 


Ilısu Barajı ve hidroelektrik santralinin ünite başına 223 megavatlık kapasitesi ile jeneratör gücü bakımından Atatürk ve Karakaya barajlarından sonra üçüncü büyüklükte olacağını ifade eden Acu, barajın dolgu hacmi bakımından Türkiye'nin ikinci, kurulu güç bakımından Türkiye'nin dördüncü büyük barajı olacağını bildirdi.


Barajın bin 200 megavat kurulu gücündeki santral ile...