28 / 04 / 2024

Batman 710 konut

Batman 710 konut

Batman’ın Hasankeyf ilçesini Dicle Nehri kıyısında yeni yerleşim biriminde 710 yeni konut inşa ediliyor. Geçen yıl inşaatına başlanılan projenin Eylül ayının sonunda bitmesi planlanıyor.

Bu ilde yaşayanlara sosyal konut müjdesi!

Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman'da yaşayan vatandaşlara sosyal konut müjdesi verdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Vali Canalp, söz konusu projenin lansmanını kısa bir süre sonra yapacaklarını söyledi.

Emeklilere konut müjdesi!

Emekliler için hayata geçirilmesi planlanan konut projesi Batman'ın bir numaralı gündem maddesi oldu. Batman Belediye İş Sendikası konuya ilişkin açıklama yaptı...

TOKİ Batman Merkez’de tam 1.030 konut!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin başvuruları çarşamba günü başladı. Peki, TOKİ Batman Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Hasankeyf’te 200 konut yapacak!

Batman’da tam 200 adet TOKİ Sosyal Konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Hasankeyf Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ Batman Gercüş Projesi!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Batman’da 1.750 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Gercüş Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Beşiri’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ 81 ilde Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri’nde Batman da yerini alacak. Peki, TOKİ Batman Beşiri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

7 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022! Batman ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibarıyla başladı. Peki, TOKİ Batman'da kaç konut inşa edecek? Batman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022...

TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları 24 Ağustos2022! Batman Ciğerlo 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları 24 Ağustos 2022! Batman Ciğerlo 2+1 ve 3+1 kura sonucu haberimizde yer alıyor.  İşte 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Batman projesi ile ilgili d

Batman Merkez Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Batman Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Batman Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Batman Merkez Millet Bahçesi projesini yarın ihaleye çıkarıyor. Projede sosyal donatı alanları da yer alıyor.

Emlak Konut GYO Başakşehir Tatarcık parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir Tatarcık Mahallesi'nde yer alan 126/16, 133/5 parsel no.lu taşınmazlar için hazırlatılan değerleme raporuna göre; gayrimenkullerin KDV dahil toplam değeri 164 milyon 300 bin 710 TL oldu.

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

Batman 710 konut Haberi

Batman 710 konut

Batman’ın Hasankeyf ilçesini Dicle Nehri kıyısında inşa edilen konutlarda sona gelindi. 710 konutun inşatına geçen yılın Mart ayında başlandı.

Batman Çağdaş Gazetesi'nde yer alan habere göre, 710 konutun Eylül ayının sonunda bitmesi planlanıyor. 47 konut bekar gençler için 45 iş yeri de esnaflar için yapılıyor. 

Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ilçe sakinlerinin konutların bir an önce bitmesini beklediğini söyledi. Kusen, “Konutlar biter bitmez ilçenin tümü yeni yerleşim birimine taşınmış olacak. Konutların kura çekiminin de Eylül’ün ilk haftasında yapılmasını bekliyoruz’' açıklamalarında...