17 / 05 / 2024

batman dsi sulama kanalı

batman dsi sulama kanalı

DSİ sulama kanalı üzerindeki köprü genişletiliyor. Belediye’nin ihaleye verdiği köprünün genişletme çalışmalarına start verilmesi semt sakinlerini sevindirdi.

Batman Çamlıtepe'de DDY rayları ve sulama kanalı ulaşımı zorlaştırıyor!

Çamlıtepe mahallesi, DDY rayları ile DSİ sulama kanalları arasına sıkışan tek semt. Ulaşımın kolaylaştırılmasını isteyen semt sakinleri; “Etrafımızda raylar ile sulama kanalı var. Kanal ile raylara geçit istiyoruz” dediler.

Batman'da DSİ sulama kanalı üzerindeki köprü genişletiliyor!

DSİ sulama kanalı üzerindeki köprü genişletiliyor. Belediye’nin ihaleye verdiği köprünün genişletme çalışmalarına start verilmesi semt sakinlerini sevindirdi.

DSİ'nin ikinci Gölet ve Sulama Projesi başlıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, 2012-2014 yıllarında uygulanan ve 1001 gölet yapımını kapsayan, "Gölet ve Sulama (GÖL-SU) Projesi"nin ikincisini başlatıyor.

Adana Çukurova'daki DSİ'ye ait sulama kanalı yıkılacak mı?

Adana'nın Çukurova ilçesindeki Beyazevler Mahallesi'nden geçen DSİ'ye ait sulama kanalının üzerine bazı işletmeler tarafından yapılan işgallerin hepsinin yıkılacağı bildirildi.

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor!

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor. Wone Lighting’in basındaki çalışmalarını gözden kaçırmayan hastane yetkilileri karanlıkta kalan hastanenin dış aydınlatmasında Wone Lighting tecrübesinden yararlanmaya karar verdi.

Batman'da yangın çıktı!

Batman'da dört katlı bir apartmanın kazan dairesindeki buğday ve diğer malzemelerin henüz belirlenemeyen nedenle alev alması sonucu yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede zemin kata sıçraması üzerine binayı dumanlar sardı.

Batman'da her kuyudan petrol fışkırıyor!

Batman'da, son aylarda Garzan çayı kıyısında yeni sahalara yönelen TPAO, iki sahada kaliteli petrole rastlayınca kuyu sayısını 14'e çıkardı.TPAO, diğer kuyularının sondajlarını ise Güney Yıldızı şirketine yaptırıyor.

TOKİ Batman Hasankeyf 60 adet konut ihalesi bugün!

TOKİ Batman İli Hasankeyf İlçesi Yeni Yerleşim Alanı 1 Bölge 14 Nolu Adada Yapılacak Olan 60 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf'te 60 adet konut yapacak!

TOKİ Batman İli Hasankeyf İlçesi Yeni Yerleşim Alanı 1 Bölge 14 Nolu Adada Yapılacak Olan 60 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4 Kasım'da ihale edilecek.

Batman Kuyubaşı TOKİ başvuruları son gün! 2014!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Batman Kuyubaşı 2. Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamında 1 adet konut ile 3. Bölge Toplu Konut Uygulamasında 1 adet konut olmak üzere toplam 2 adet konut; satışa sunuluyor...

ÖİB, Batman, Hatay, İstanbul, Muğla ve Aydın'da 8 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hatay, Batman, İstanbul, Muğla ve Aydın'da yer alan toplam 8 adet gayrimenkulünü ihale usulüyle satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 21 Ekim 2014 tarihinde yapılacak...

ÖİB Batman, Malatya ve Ankara'da 6 adet gayrimenkulü ihaleye çıkarıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Batman Sason, Merkez, Beşiri ve Kozluk'taki 4 adet arsa ve üzerindeki binalar 18 Eylül 2014 (bugün), Malatya Yeşilyurt ve Ankara Çankaya'daki arsa ve üzerindeki binalar 19 Eylül 2014 Cuma günü ihaleye çıkardı...

Toromanlar Göleti tarımsal sulama kanalları ile köylere bağlanıyor!

Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Köye Hizmet Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında, Kandıra’ya bağlı Toromanlar Göleti’ni tarımsal sulama kanalları ile köylere bağlanıyor.

batman dsi sulama kanalı Haberi

batman dsi sulama kanalı

ULAŞIM RAHATLIYOR

Batman’ın gelişen semtleri olan Tilmerç, Çamlıtepe ve Gültepe semtleri ile Memur-Sen TOKİ semt sakinlerinin güzergahı olarak olarak bilinen DSİ sulama kanalı üzerindeki dar köprü nihayet genişletiliyor. Belediye’nin ihaleye verdiği köprüde çalışmalara başlanılması semt sakinlerini sevindirdi. Yıllardır köprünün genişletilmesi için yetkililere başvurdukları talebin Belediye tarafından yerine getirilmesinden duydukları sevinci dile getiren bazı semt sakinleri, şöyle konuştular; “Batman’ın hızla gelişen bölgelerinden biri de Tilmerç, Çamlıtepe, Gültepe ve çevresidir. Dar köprü araç trafiğini kaldırmayacak kapasiteydi. Köprünün genişletilmesi bazı görünmez kazaları da ortadan kaldıracak.” 



Batman...