29 / 04 / 2024

batman emekli konut

batman emekli konut

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi (Tüm Emek Der) Başkanı A.Kadir Atalay Batman il temsilciliğinden şube başkanlığına geçtiklerini belirterek, önümüzdeki günlerde 2 bin konut yapımı için harekete geçeceklerini belirtti.

TOKİ Batman Merkez’de tam 1.030 konut!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin başvuruları çarşamba günü başladı. Peki, TOKİ Batman Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Hasankeyf’te 200 konut yapacak!

Batman’da tam 200 adet TOKİ Sosyal Konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Hasankeyf Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

7 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022! Batman ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibarıyla başladı. Peki, TOKİ Batman'da kaç konut inşa edecek? Batman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022...

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

Batman'da konut fiyatları uçuşa geçti!

Çimento fiyatlarında meydana gelen artış tüm Türkiye'de konut fiyatlarının tavan yapmasına neden oldu. Batman'da son günlerde konut ve kira fiyatları uçuşa geçti.

Batman-Hasankeyf karayolu güzergahına 10 katlı konut siteleri geliyor!

Batman-Hasankeyf karayolu güzergahındaki yeni imar alanına 10 katlı konut siteleri inşa edilecek. 4 bloktan meydana gelecek 10 katlı bir konut sitesinin temelinin önümüzdeki günlerde atılacağı söyleniyor.

TOKİ Batman Ciğerlo 908 konut ihalesi yarın!

Batman İli, Merkez İlçesi, Ciğerlo mahallesi 908 Adet Konut, 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Batman’da konut fiyatlarında fahiş artış!

Batman’da koronavirüs tehdidi ve  sürekli artan konut fiyatları şehrinde gündeminde yer alıyor. Konut pazarındaki bu artışın bir nedeni de bankaların sağladıkları kredi faiz oranlarını aylık yüzde 1’in altına çekmesi oldu.

TOKİ'den Batman Merkez'e 908 yeni sosyal konut müjdesi!

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman'ın Merkez ilçesinde TOKİ öncülüğünde 908 yeni sosyal konut inşa edileceğini, açıkladı.

TOKİ 50 bin konut projesine Batman’dan rekor başvuru!

TOKİ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan 50 bin konut projesine Batman’da rekor başvuru yapıldı.

TOKİ'den Batman Gercüş için sosyal konut talebi!

Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut'u ziyaret etti. Özdemir, Gercüş ilçesine ‘sosyal konut’ yapılması için talepte bulundu.

TOKİ 50 bin konut emekli başvuru şartları nedir?

TOKİ, 67 ilde, 50 bin sosyal konut için 26 Mart-5 Nisan tarihleri arasında emekliler için konut başvurularını Halkbank vasıtasıyla almaya başladı. Peki TOKİ 50 bin konut emekli başvuru şartları nedir? İşte TOKİ 2019 emekli başvuru şartları...

TOKİ 50 bin konut emekli başvuru tarihleri 2019!

TOKİ 50 bin konut emekli başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ emekli başvuru detayları 2019...

batman emekli konut Haberi

batman emekli konut

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi (Tüm Emek Der) Başkanı A.Kadir Atalay ve yönetim kurulu dün dernek binasında Batman'daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. 


ŞUBE BAŞKANLIĞINA GEÇİLDİ


Başkan Atalay il temsilciliğinden şube başkanlığına geçtiklerini belirterek, önümüzdeki günlerde 2 bin konut yapımı için harekete geçeceklerini belirtti. Atalay, konut projesinin yanısıra emekli üyelerinin yaşam şartlarını kolaylaştıracak bir dizi proje hazırlığında olduklarını söyledi. 


"HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ" 

Atalay yaptığı açıklama, "Batman'daki emekliler için çeşitli projeler gerçekleştireceğiz. Bize üye olan emeklilere hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm maddi kaynaklar üyelerimiz için harcanacaktır. TOKİ arsasının devri işlemlerini çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştireceğiz" dedi.


Batman...