09 / 05 / 2024

Batman emlak

Batman emlak

Batmanda arsası, bahçesi, tarlası, gayrimenkulü bulunan hemen hemen herkesin mutlaka Tapu Müdürlüğüne 1 işinin düştüğünü söyleyen Salih Doğantay, Batman'daki tapu sorunlarının çözülmesi için yetkililerden yardım istedi.

MOBESE kameraları Batman'da emlak fiyatlarını artırdı!

MOBESE kameraları Batman'da emlak fiyatlarını artırdı. Batman'da suçun en çok meydana geldiği yerleşim yerlerine kurulan 361 MOBESE kamerasının güvenliği sağladığı gerekçesiyle emlak fiyatlarında artışa neden olduğu belirtildi.

Emlakçılardan çiftçilere ‘İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin’ çağrısı!

Batman Tüm Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, Batman kenti konusunda son derece büyük önem arz eden imar, yeni yol ve bazı yatırımların gecikmemesi konusunda arazi sahipleri ve çiftçilere seslendi. Değirmenci, “İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin” dedi.

Milli Emlak o ilde 100 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Batman ili, Merkez ilçesi Körük Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Batman Milli Emlak'tan 18.1 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Batman Milli Emlak Müdürlüğü, Batman ili, Merkez ilçesi, Körük Mahallesi'nde yer alan 11 arsayı 18 milyon 77 bin 557 TL'ye satıyor...

Batman'da 16 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Batman Ciğerlo, Bileyder ve İrmi'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 15 milyon 993 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Katılım Diyarbakır ve Batman'da ilk şubesini açtı!

Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sağlayan Emlak Katılım, Diyarbakır ve Batman'da da ilk şubelerini açtı.

Europa Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Europa Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Batman ve Mesut Alçınkaya tarafından kuruldu.

Batman’nın yeni hastanesi, emlak piyasasını canlandırdı!

2020 yılının yatırım programına alınan 500 yatak kapasitesine sahip yeni hastane, Batman’daki emlak piyasasını hareketlendirdi.

Batman'da emlak fiyatları yükseldi!

Batman'da son yıllarda iş yerleri ve konutlarda büyük bir artış yaşanırken kira ve emlak fiyatlarındaki yükselişle ilgili konuşan emlak danışmanları, halkın büyük çoğunluğunun şikayetçi olduğu söylüyor.

Batman'da emlak piyasası hareketlendi!

Bankaların kredi faizlerinin düşmesiyle beraber emlak piyasasında da hareketlilik yaşandı. Emlakçılar, iş yeri ve tarladan çok konutlara talebin olduğuna dikkat çekti.

Real Batman Turizm Emlak Danışmanlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Batman Turizm Emlak Danışmanlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Basank tarafından kuruldu.

Batman'da emlak yatırımı kazandırıyor!

Batmanlı emlakçılar dövizden çok emlak yatırımı yapanların kazandığını açıkladı. Emlakçılar, bölgede son dönemlerde gayrimenkul satışında canlanma olduğunu kaydetti.

Batman’da konut fiyatları düşüyor!

Reidin Emlak Endeks 2017 Ocak ayı sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Batman’da konut fiyatları düşüşe geçti.

Batman’da konut fiyatları 2017'de düşüşe geçti!

Batman’da konut fiyatları 2017 yılında düşmeye başladı. REİDİN Emlak Endeks 2017 Ocak Raporu'na göre Batman'da konut fiyatları aylık bazda yüzde 0,4 civarında düştü.

Batman emlak Haberi

Batman emlak

Batmanda yıllardan bu yana Emlak sektörüyle uğraşan Bilge Emlak sorumlusu Salih Doğantay, emlak sektörünün yatırımcısına geçen yıla nazaran yüzde 30 kazandırdığını söyledi. Geçen yıl yaşanan 6-8 ekim olaylarının tekrar yaşanmaması durumunda, bu rakamın her geçen gün artacağını belirten Bilge Emlak Danışmanlık sorumlusu Salih Doğantay, gazetemiz aracılığıyla emlakta yaşanan son gelişmeler hakkında, vatandaşların emlak yatırımlarıyla ilgili endişelerini ve yaşadıkları sıkıntılar anlattı. 


TAPU MÜDÜRLÜĞÜNDE PERSONEL YETERSİZ 


Batmanda arsası, bahçesi, tarlası, gayrimenkulü bulunan hemen hemen herkesin mutlaka Tapu Müdürlüğüne 1 işinin düştüğünü hatırlatan Doğantay: "Batman Tapu Müdürlüğünde görevli personel özveri ile çalışıyor. Fakat binanın fiziki koşullarının yetersizliği, alan darlığı ve personel yetersizliği yoğunluğun artmasına neden olurken birçok vatandaşın da bir tam gününü alıyor. Vakit nakittir. Dolayısıyla biz emlakçılar da hemen hemen her gün mutlaka...