14 / 05 / 2024

Batman filmi

Batman filmi

Geçtiğimiz ay vizyona giren Batman filmindeki hayali Wayne Malikanesi'nin değeri 32 milyon dolar olarak hesaplandı

Batman'da konut fiyatları fırladı!

Yaz-kış inşaat sektörünün hız kesmediği Batman'da, yeni konut fiyatları cep yakıyor. Kentin hızla gelişen semtleri arasında yer alan Çamlıtepe'de 4+1 dairelerin fiyatı 400 bin lira!

Batman Çayüstü Köyü Ekolojik Köy olmak istiyor!

Batman'ın Çayüstü köyü sakinleri, çok sayıda mağaranın bulunduğu köylerinde "Ekolojik Köy Projesi"nin uygulanması için valiliğe başvurdu..

Batman'da turizm çalıştayı yapılacak!

Batman'ın önemli bir fuarda yer almasından dolayı mutlu olduğunu belirten Kırşan; " Batman standını İzmir'de görmekten dolayı mutluyum. Ülkemizin önemli fuar alanlarından biri de izmir'dir.

Batman'da turizm sektörü masaya yatırıldı!

12 Bin nüfuslu Batman’ın doğa güzelliğiyle bilinen Sason ilçesinde bal, ceviz ve çilek festivali renkli geçti. Programın ikinci gününde Mili Takım eski menajeri Can Çobanoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı Batman turizmi masaya yatırıldı.

Can Çobanoğlu: Batman’ın turizmde önü açık!

Batman’ın tarihi ilçesi Sason’da bal, ceviz ve çilek festivaline katılan Milli takım eski menajeri Can Çobanoğlu, Batman’ın turizmde önü açık kent oluğunu dile getirdi...

Batman'da sağlık turizmi konuşuldu!

İlk konferansta Batman'da turizmin önündeki engeller ve sorunlar, ikinci gününde tespit edilen sorunlara çözüm önerileri masaya yatırılmıştı. İkinci arama konferansı ise Batman Belediyesi Meclis toplantı salonunda sağlık turizmi masaya yatırılarak gerçekl

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor!

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor. Wone Lighting’in basındaki çalışmalarını gözden kaçırmayan hastane yetkilileri karanlıkta kalan hastanenin dış aydınlatmasında Wone Lighting tecrübesinden yararlanmaya karar verdi.

Batman'da yangın çıktı!

Batman'da dört katlı bir apartmanın kazan dairesindeki buğday ve diğer malzemelerin henüz belirlenemeyen nedenle alev alması sonucu yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede zemin kata sıçraması üzerine binayı dumanlar sardı.

Batman'da her kuyudan petrol fışkırıyor!

Batman'da, son aylarda Garzan çayı kıyısında yeni sahalara yönelen TPAO, iki sahada kaliteli petrole rastlayınca kuyu sayısını 14'e çıkardı.TPAO, diğer kuyularının sondajlarını ise Güney Yıldızı şirketine yaptırıyor.

Atatürk filmi ve Atatürk fotoğrafları Folkart Towers'ta gösterilecek!

Genelkurmay Başkanlığı'nca hazırlatılan "Atatürk filmi" ve "Atatürk fotoğrafları", 10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası kapsamında Folkart ikiz kulelerinin çatısında bulunan ekrandan da izlenebilecek...

TOKİ Batman Hasankeyf 60 adet konut ihalesi bugün!

TOKİ Batman İli Hasankeyf İlçesi Yeni Yerleşim Alanı 1 Bölge 14 Nolu Adada Yapılacak Olan 60 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

Ali Ağaoğlu My Towerland reklam filmi ile yine kamera karşısında!

Ali Ağaoğlu My Towerland reklam filmi ile yine kamera karşısına geçti. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, samimi tavırları ve sempatik oyunculuğuyla izleyici ve reklam dünyasından yine tam not aldı.

TOKİ Batman Hasankeyf'te 60 adet konut yapacak!

TOKİ Batman İli Hasankeyf İlçesi Yeni Yerleşim Alanı 1 Bölge 14 Nolu Adada Yapılacak Olan 60 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4 Kasım'da ihale edilecek.

Batman filmi Haberi

Batman filmi

Batman üçlemesinin son filmi 'Kara Şovalye Yükseliyor', ABD’de yaşanan katliam ve ilk haftada yaptığı 160 milyon dolarlık hasılatla adından söz ettirmeye devam ederken emlak sitesi Movoto, hayali Wayne Malikanesi’nin gerçek hayattaki tahmini fiyatını açıkladı.


Batman severlerin beğenisini toplayan Wayne Malikanesi'ne, kütüphanesi, yüzme havuzu, çok katlı garajı ve laboratuvarı ile 32 milyon dolar değer biçildi.


Chicago, Gotham'da yer alan 3 katlı, 11 yatak odalı ve 7 banyolu hayali Wayne Malikanesi'nin diğer özellikleri arasında özel güvenlik sistemi ve paslanmaz demirden bir soba da yer alıyor.

Movoto isimli emlak sitesi daha önce Barbie’nin hayali evine de 18 bin dolar fiyat...