01 / 05 / 2024

Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti

Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti

Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti’ni ziyaret eden Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, Hasankeyf’in yeni yerleşim birimine yapılan 30 yatak kapasiteli hastanenin yeni yılın ilk aylarında hizmete açılacağını söyledi.

4 ildeki 6 adet arsa ve arazi 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Amasya, Batman, İzmir ve Denizli'de yer alan 6 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 4 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

İş yeri sahipleri kira artışlarında duyarlı olmalı!

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi yaptığı açıklmada iş yeri sahiplerinin duyarlı olamaya davet etti.

Batman TOKİ 2022 kura sonuçlarında son dakika! TOKİ Batman 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 9 Kasım 2022!

Batman TOKİ 2022 kura sonuçlarında son dakika gelişmesi yaşanıyor. TOKİ Batman 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 9 Kasım 2022 sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Batman kura çekilişi ile ilgili detaylar...

TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları 24 Ağustos2022! Batman Ciğerlo 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları 24 Ağustos 2022! Batman Ciğerlo 2+1 ve 3+1 kura sonucu haberimizde yer alıyor.  İşte 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Batman projesi ile ilgili d

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

Batman'da 16 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Batman Ciğerlo, Bileyder ve İrmi'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 15 milyon 993 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

Batman Beşiri'de 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Batman İcra Dairesi, Batman ili, Beşiri ilçesi, Baharzık Mahallesi, 108 ada 9 parselde yer alan fabrika ve arsasını 11 milyon 229 bin 850 TL'ye satıyor...

Hasankeyf Köprüsü hizmete açıldı!

Batman, Mardin ve Habur’u birbirine bağlayan ve merakla beklenen Hasankeyf-2 köprünün açılışı yapıldı.

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman'da kira desteği başvuruları!

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman illerinde gelir kaybı desteği ve kira desteğine başvuranlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman'da kiralık ve satılık ev fiyatları uçtu!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman'da 90 bin metrekare alanda inşaat çalışmaları tamamlanan 810 yatak kapasiteli Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi hasta kabulüne başladı.

TOKİ'den o şehre okul müjdesi! İhalesi bugün!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Batman 16 derslikli okul ihalesi yarın!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti Haberi

Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, Hasankeyf’in yeni yerleşim biriminde yapımı tamamlanan 30 yataklı Devlet Hastanesinin 2016’da hizmete açılacağını söyledi. Beraberinde Kamu Hastaneleri Birliği Basın Halkla İlişkiler Müdiresi Melek Barış’la BGYC’yi ziyaret eden Genel Sekreter Dr. Hakan Pamukçu, Batman’da sağlık yatırımlarının devam edeceğini söyledi. Kentte yapılması planlanan 200 yataklı hastanenin 2016’nın yatırım programına alındığını ifade eden Pamukçu, şöyle devam etti; “Beşiri’deki 15 yataklı hastanenin Sekreterliğimize devredilmesi söz konusu. Ayrıca Hasankeyf’in yeni yerleşim alanında yapılan 30 yataklı Hastaneyi de yeni yılın ilk aylarında hizmete açacağız.”



Batman...