30 / 04 / 2024

Batman Hakan Pamukçu

Batman Hakan Pamukçu

Batman’ın Sason ve Gercüş ilçelerindeki devlet hastanelerinin ihtiyacı karşılayamadığını söyleyen Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Hakan Pamukçu, yeni 2 hastanenin yapılacağı bilgisini verdi.

Hakan Aran kimdir? İş Bankası’nda hangi alanda çalışıyor?

Hakan Aran ne zaman ve nerede doğdu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hakan Aran’ın biyografisi...

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapıyor?

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil'in eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil'in kim olduğu ve Hakan Binbaşgil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Seeworld Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seeworld Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ümit Pamukçu tarafından kuruldu.

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ekin Çarmıklı Pamukçu ve Selin Kozak ortaklığında kuruldu.

İkinci el araç alamıyorum diye üzülenler dikkat! Fransız otomobil devi Renault Türkiye için müjdesini açıkladı

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu, Türkiye’de ikinci el araç için yeni bir proje hazırladıklarını açıkladı.

Otomobil devi açıkladı, piyasalar buz kesti! Fabrika çıkışlı 2. el dönemi mi başlıyor?

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu yaptığı açıklamada Türkiye'de yenilenmiş araç (fabrika çıkışlı 2. el) satma konusuyla ilgili araştırmalar yaptıklarını dile getirerek, "Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz. Son aşamalara geldik, inşallah onu Türkiye'de lanse ederiz." diye konuştu

Yabancıların kurduğu gayrimenkul şirketlerinde rekor artış!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) merakla beklenen kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini açıkladı. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada yabancıların kurduğu gayrimenkul şirketlerindeki rekor artışa değindi.

Batman'da konut fiyatları uçuşa geçti!

Çimento fiyatlarında meydana gelen artış tüm Türkiye'de konut fiyatlarının tavan yapmasına neden oldu. Batman'da son günlerde konut ve kira fiyatları uçuşa geçti.

Batman'da kiralık ve satılık ev fiyatları uçtu!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

Batman'da kaçak inşaat yıkılıyor!

Batman Belediyesi, kaçak olduğu sebebiyle bir inşaatın yıkımına başladı. 

Kirada oturduğu evi kiralayanlar dikkat!

TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan, kiralık olarak oturduğu taşınmazı mal sahibi gibi kiraya veren ya da taşınmadan önce komisyon isteyerek kiraya verenlere taviz vermemeleri gerektiği konusunda uyardı.

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

Batman Hakan Pamukçu Haberi

Batman Hakan Pamukçu

Batman’ın Sason ve Gercüş ilçelerindeki devlet hastanelerinin ihtiyacı karşılayamadığını söyleyen Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Hakan Pamukçu, yeni 2 hastanenin yapılacağı bilgisini verdi.


Batman'ın 2 ilçesine yeni hastane yapılacak

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Hakan Pamukçu açıklamasında, Sason ve Gercüş ilçelerinde mevcut devlet hastanelerin yerine daha yeni ve modern hastanelerin yapılacağını belirtti. Pamukçu, bazı acil durumlarda sevk edilmesi gereken hastaların 112 tarafından tam teşekküllü ambulansla merkez hastanelerine sevk edildiğini söyledi.


"Sason'da modern bir hastane yapılacak"


Sason Devlet Hastanesinin şu anda toplamda 5 uzman ekiple hizmet verdiğini ifade eden Pamukçu, "Sason'da genel cerrahi, dâhiliye, çocuk hastalıkları, aile hekimi uzmanı ve anestezi uzmanıyla beraber hizmet vermektedir. Hastanenin kendi bünyesinde ameliyathane ve birinci basamak yoğun bakım servisi bulunmaktadır. Bunun dışında diyaliz hizmetlerini...