22 / 05 / 2024

Batman merkez yeniköy

Batman merkez yeniköy

Batman İlinde, bağlılık durumu gösterilen köy altı yerleşim birimi olan Segirkan'ın ana köyden ayrılarak bağımsız köy olması; Bakanlar Kurulu ’nca 2 Ocak 2014 tarihinde kararlaştırıldı.

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Projesi sözleşme tarihleri!

Toplam 1.476 adet konutun kura yöntemiyle 18 Ağustos 2015 tarihinde satışa sunulduğu Batman Merkez Emekliler Derneği Projesi'nde sözleşme imzalama süreci başladı.

1941 yılında Yeniköy'de 10 odalı bir yalı 20 bin liraya satılacakmış!

1941 yılında Yeniköy'de bahçeli on odalı bir yalı 20 bin liraya satılacakmış. Bugün milyon liralarla alınıp satılan yalılar 1941 yılında 720 tane Reşat Altın'la alınabiliyormuş.

1941 yılında Yeniköy'de ahşap bir ev 284 liraya satılacakmış!

1941 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Yeniköy'de ahşap bir ev 284 liraya satılacakmış. Firüzağa Mahallesi Türkgücü Caddesi'nde ise 49 metrekare arsa 456 liraya satılacakmış.

1940 yılında Yeniköy'de ahşap bir ev 325 liraya satılacakmış!

1940 yılında Feriköy'de bir ahşap ev bin 64 liraya satılacakmış, Yeniköy'de ise ahşap bir ev 325 liraya satılacakmış. 1940 yılında 17 altınla Yeniköy'de ev sahibi olunabiliyormuş.

Merkez Zekeriyaköy Villaları ödeme seçenekleri!

Merkez Zekeriyaköy Villaları ödeme seçenekleri dahilinde yüzde 5 ön ödeme yapılıyor. Peşinatların teslimlere kadar ertelendiği projede 2+1 çatı dubleksi ve 3+1 bahçe dubleksi daireler yer alıyor...

Merkez Zekeriyaköy satılık villa fiyat listesi!

Merkez Zekeriyaköy satılık villa fiyat listesi kapsamında villalar 733 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Ortadoğu Grup projesi olarak yükselen projede satış sürecine devam ediliyor..

Merkez Zekeriyaköy'de 733 bin liradan başlayan fiyatlar!

Ortadoğu Grup tarafında hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy projesinde fiyatlar 733 bin liradan başlıyor. 2+1 çatı dubleksi ve 3+1 bahçe dubleksi şeklinde tasarlanan Merkez Zekeriyaköy projesinin Aralık sonunda teslim edilmesi hedefleniyor.

Merkez Zekeriyaköy’den ev aldıran kampanya!

Ortadoğu Grup, Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy projesinde yeşili ve mavisiyle doğanın tüm güzelliklerini hayatın içine taşıyor. Bu güzelliklerden dileyen herkesin yararlanması için bu ay geçerli olacak bir kampanya düzenlendi.

Merkez Zekeriyaköy'de 60 ay vade fırsatı!

Ortadoğu Grup'un İstanbul ' daki Merkez Zekeriyaköy projesi, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Aralık sonunda teslim edilecek projede, fiyatlar 733 bin 750 liradan başlıyor...

Merkez Zekeriyaköy'de daire fiyatları 733 bin 750 liradan başlıyor!

Ortadoğu Grup tarafından İstanbul'daki Merkez Zekeriyaköy projesi, doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor. Aralık sonunda teslim edilecek projede, fiyatlar 733 bin 750 liradan başlıyor.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy resimleri!

Büyükdere Caddesi’ne 11 dakika, Maslak’a 15 dakika, Mecidiyeköy’e 25 dakika mesafede inşa edilen Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy resimleri yayınlandı. 25 bin 560 metrekare arsa alanına sahip projede satışlar devam ediyor...

Merkez Zekeriyaköy projesinde adım adım teslime yaklaşılıyor!

İnşaat çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüğü Merkez Zekeriyaköy ’ü Aralık sonunda teslim etmeye hazırlanan Ortadoğu Grup düzenlediği kampanyayla projeden ev sahibi olmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

Murat Ülker, Yeniköy‘deki yalısını restorana dönüştürüyor!

Murat Ülker’in Yeniköy’de sahip olduğu yalıyı bir restorana dönüştürecek olması. Aylardır süren çalışmalar sonucu Murat Ülker’in açacağı bu iddialı restoran için konsepte karar verdiği ve gerekli yasal izinlerin alındığı öğrenildi.

Batman merkez yeniköy Haberi

Batman merkez yeniköy
3083 sayılı Sulama Alanlarında Arazi Düzenlenmesine Dair Tarım Reformu Kanunu uyarınca uygulama alanı ilan edilen Batman, Merkez'de yer alan Yeniköy'e bağlılık durumu gösterilen köy altı yerleşim birimi olan Segirkan'ın ana köyden ayrılarak bağımsız köy olması; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 29/11/2013 tarihli ve 18634 sayılı yazısı üzerine, adı geçen Kanunun 14 üncü maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 2/1/2014 tarihinde kararlaştırıldı. 


Kararnamenin eki için