28 / 04 / 2024

Batman turizmi

Batman turizmi

Batman’ın büyük ilçesi konumundaki Kozluk’un sembolü olan Hazzo kalesini turizme kazandırmak için proje hazırlığında olduklarını belirten Belediye Başkanı Veysi Işık, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın projemize destek vermesini bekiloyuruz” dedi.

Batman'da turizm çalıştayı yapılacak!

Batman'ın önemli bir fuarda yer almasından dolayı mutlu olduğunu belirten Kırşan; " Batman standını İzmir'de görmekten dolayı mutluyum. Ülkemizin önemli fuar alanlarından biri de izmir'dir.

Batman'da turizm sektörü masaya yatırıldı!

12 Bin nüfuslu Batman’ın doğa güzelliğiyle bilinen Sason ilçesinde bal, ceviz ve çilek festivali renkli geçti. Programın ikinci gününde Mili Takım eski menajeri Can Çobanoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı Batman turizmi masaya yatırıldı.

Batman'da sağlık turizmi konuşuldu!

İlk konferansta Batman'da turizmin önündeki engeller ve sorunlar, ikinci gününde tespit edilen sorunlara çözüm önerileri masaya yatırılmıştı. İkinci arama konferansı ise Batman Belediyesi Meclis toplantı salonunda sağlık turizmi masaya yatırılarak gerçekl

Fikret ve Nurten Öztürk: Turizmi çok sevdik!

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu, 12i ay turizm yapacak.

Batman Hasankeyf'teki 100 mağara otel olacak!

Batman'ın tarihi ilçesi Hasankeyf Kaymakamlığı, 'Güdümlü proje' desteği kapsamında Üç yol ( Difne ) köyünü ekolojik projeyle buluşturarak, köydeki 100'e yakın mağarayı apart otele dönüştürecek..

Seçim Aydın: Türkiye turizmi ortalama yüzde 10-12 büyüyor!

Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Aydın, "Turizm Anadolu'da atakta. Dünya turizmi ortalama yüzde 1-2 büyürken Türkiye turizmi ortalama yüzde 10-12 büyüyor. Anadolu turizminin büyüme ortalaması ise yüzde 15" dedi.

Ahmet Savaşan: Sağlıktaki başarı, turizmi etkiliyor!

Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Ahmet Savaşan katıldığı bir televizyon programında, sağlık turizminin ülkelerin ekonomilerini yakından ilgilendiren önemli bir konu olduğuna dikkat çekerek, sağlıktaki başarının, turizmi tetiklediğini vurguladı.

Denizli'de Termal Sağlık Turizmi Yatırım ve Teşvik Tanıtım Toplantısı gerçekleşti!

Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Ömer Tontuş: " Termal sağlık turizmi için çok büyük potansiyele sahip ülkemizde, bunun tanıtımını yapmada çok gerideyiz " dedi.

Abdülkadir Demir: Denizli termal sağlık turizmi için çok önemli termal kaynaklara sahip!

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli'nin termal sağlık turizmi için çok önemli termal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, bu kaynakların nitelikle hale getirilerek turizme kazandırılması için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizmi Merkezi turistlerin ilgisini çekiyor!

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gelişmekte olan sanayisi ile yatırımcıların ilgi odağı haline gelen Erzincan, geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizmi Merkezi'yle de yerli ve yabancı turistlerin ilgisini üzerine çekiyor...

Alfemo Batman ve Siirt’teki mağazalarını açtı!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo, concept mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Güneydoğu Anadolu’nun iki güzel kenti Batman ve Siirt mağazaları ile Alfemo, Haziran ayı içinde 5 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Gökhan Darılmaz: Konya'da sağlık turizmi için çalışmalar başlayacak!

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, kentteki kültürel turizme sağlık turizminin de eklenmesi için çalışmalar yapılacağını söyledi. Darılmaz, 'Konya'da sağlık turizmi için çalışmalar başlayacak' dedi.

Bodrum'da kruvaziyer turizmi canlandı!

Bodrum'da kruvaziyer turizmi canlandı. Bodrum Limanı'na demir atan Bahamalar bayraklı "Star Pride" kruvaziyeri ile çoğunluğu ABD'li 204 turist ilçeye geldi. Bahamalar bandıralı yolcu gemisi "Star Pride" Bodrum'a geldi.

Türkiye'de sağlık turizmi gelişiyor!

Artık turistlerin ülkemize tedavi olmak için geldiğini söyleyen Türkiye Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kumlu Başkanı Birdal " turistler ülkemize geldiğinde bir sağlık sorunu yaşamayacağını biliyor" dedi.

Batman turizmi Haberi

Batman turizmi

Batman’ın büyük ilçesi konumundaki Kozluk’un sembolü olan Hazzo kalesini turizme kazandırmak için proje hazırlığında olduklarını belirten Belediye Başkanı Veysi Işık, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın projemize destek vermesini bekiloyuruz” dedi. 23.700 Nüfuslu Kozluk’un tarihi kalesini yerli ve yabancı turistlere açmak istediklerini belirten Başkan Işık, şunları söyledi; “Projelerimizden biri de Hazzo kalesinin turizme açılmasıdır. Seçim vaadlerimizden biri de Hazzo kalesinin, Bakanlık tarafından tadilat-onarımının yapılmasıydı. Eski çarşı merkezi ortasında kalan tarihi kalenin tadilatı konusunda Bakanlıkla görüşmelerimiz sürüyor. Hedefimiz, Hazzo kalesini turizme kazandırmaktır.”



Batman...