05 / 07 / 2024

Batman yurdu son durum

Batman yurdu son durum

Batman'da özel sektörün yaptığı 1080 öğrenci kapasiteli yurt, yaklaşık 20 milyon TL'ye mal oldu. Yurdun yapımını üstlenen EMN firması 6 katlı binayı 11 ayda tamamladı.

Batman'daki selden etkilenen 11 mahalle "afet bölgesi" ilan edildi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin dört bir yanında etkisini gösteren sağanak yağış sebebiyle Batman'da sel felaketi yaşandı. Valilik'ten konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Kentte afet bölgesi ilan edilen mahalleler tek tek açıklandı. İşte o açıklama...

Batman TOKİ 2022 kura sonuçlarında son dakika! TOKİ Batman 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 9 Kasım 2022!

Batman TOKİ 2022 kura sonuçlarında son dakika gelişmesi yaşanıyor. TOKİ Batman 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 9 Kasım 2022 sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Batman kura çekilişi ile ilgili detaylar...

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

Batman'da konut fiyatları uçuşa geçti!

Çimento fiyatlarında meydana gelen artış tüm Türkiye'de konut fiyatlarının tavan yapmasına neden oldu. Batman'da son günlerde konut ve kira fiyatları uçuşa geçti.

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Batman'da emlak fiyatları yükseldi!

Batman'da son yıllarda iş yerleri ve konutlarda büyük bir artış yaşanırken kira ve emlak fiyatlarındaki yükselişle ilgili konuşan emlak danışmanları, halkın büyük çoğunluğunun şikayetçi olduğu söylüyor.

Batman'da 369 projenin 224’ü tamamlandı!

Batman İl Koordinasyon Kurulu toplantısı düzenlendi. Toplantıda 16 kuruluşa ait 369 projenin son durumu konuşuldu. Projeler için 2019 yılı 1’nci dönem itibari ile bir milyar 981 milyon 601 bin TL harcama yapıldı.

Zeytinburnu Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Kız öğrencilerin huzurla ve güven içinde kalacağı 414 yataklı Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışını yapan Zeytinburnu Belediyesi, yüzlerce kız öğrencinin “Kalacak yer” derdine son verdi.

Batman Fuar Alanı'nda son rötuşlar!

Çalışmaların son sürat devam ettiği Batman Fuar Alanı'nın tamamlanmasına sayılı günler kaldı.

Batman şehir hastanesi son durum!

Batman Çağdaş Gazetesi Köşe Yazarı Arif Arslan bugünkü köşe yazısında Batman'daki şehir hastanesini ele aldı. İşte o yazı...

Batman 16 Mayıs Stadı TOKİ'ye devredildi!

Batman Son Söz Gazetesi köşe yazarı olan Recep Kavuş bugünkü yazısında Batman 16 Mayıs Stadı'nın akıbeti hakkında konuştu. Kavuş stadın TOKİ’ye devredildiğini söyledi.

Bursa Görükle'ye öğrenci yurdu inşa edilecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediyor.

Koğuş tipi yetiştirme yurtlarına son!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca koruma altındaki çocukların koğuş tipi yurtlardan ev tipi bakıma geçişini sağlamak için yürütülen çalışmalar kapsamında, 973 çocuğun kaldığı son 18 yuva ile yetiştirme yurdu da yıl sonuna kadar kapanacak veya dönüştürülecek.

Batman yurdu son durum Haberi

Batman yurdu son durum

Batman'ın ilk özel yurdu yaklaşık 20 milyon TL'ye mal oldu Yurt sıkıntısının hadsafhada olduğu Batman'da özel sektörün yaptığı 1080 öğrenci kapasiteli yurt, yaklaşık 20 milyon TL'ye mal oldu. Yurdun yapımını üstlenen EMN firması 6 katlı binayı 11 ayda tamamladı. 


1080 ÖĞRENCİ BARINACAK 

Batman, devasa özel bir yurda kavuşuyor Yaklaşık 12 bin öğrenci ve akademisyene sahip Batman Üniversitesi'nde rahatlatacak yurt binasında son rötuşlar yapılıyor. Geçen yılın Kasım ayında temeli atılan 6 katlı yurt binasının yapımını üstlenen EMN firması, bu ilke imza attı. 20 bin metrekaresi kapalı, 6,5 dönümü ise yeşil alan olan yurt binası Yavıız Selim ile Bayındırlık Mahallelerine nefes aldırdı. Yurdun kısa sürede hizmete açılacağını belirten EMN firması yetkilileri; "Batman'daki yurdumuz, bölgede özel ve resmi yurtlara oranla donatı vç fiziki yapısıyla...