25 / 07 / 2024

Batmanın Cudi mahallesi 3548 sokak

Batmanın Cudi mahallesi 3548 sokak

Batman’ın Cudi mahallesi 3548 sokakta refüj ortasındaki çocuk parkı aletlerini görenler, şaşkınlıklarını gizleyemiyor; “Refüjün ortasında çocuk parkı mı olur?”

Tehlike çanlarının çaldığı Ankara Varlık Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm bekliyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin yankıları sürerken, başkent Ankara'nın bir mahallesi için de tehlike çanları çalıyor.  Varlık Mahallesi sakinleri olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm istiyor...

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için temlik kararı verildi!

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için Hükümet, temlik kararı verdi. Karara göre, Mantar Mahallesi'ndeki halk, yasal olmadan yaptıkları evleri para karşılığında satın alabileceklermiş...

Bursa'nın o mahallesi için acil kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm vatandaşlar tarafından dört gözle bekleniyor. Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların taleplerini köşesinde kaleme aldı.

Bağcılar Kirazlı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'ın Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları devam ediyor.

Konya Şükran Mahallesi'nde dönüşüm başladı!

Konya'nın Şükran Mahallesi'nde devam eden çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dönüşümle birlikte kentte bulunan tarihi surlar gün yüzüne çıkıyor. 

Diyarbakır’ın yoksul mahallesi Ben U Sen’de yıkım!

Diyarbakır’da UNESCO listesinde yer alan surların diplerinde yer alan evler yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya. 40 ile 100 bin TL arasında fiyat biçilen Ben U Sen Mahallesi’nde yaşayanlar yetkililere seslerini duyurmak istiyor.

Batman'daki imar alanları inşaat firmalarının dikkatini çekiyor!

Batman'da yeni imar alanında altyapı ve yol çalışmalarının ardından konut projeleri için düğmeye basılacak. Ayrıca Batman’ın yeni imar alanı olan Batman-Hasankeyf yol güzergahındaki Akça (Tilmiz) - Binatlı (Bileyder) köyleri çevresinde yeni yapıların da temeli atılıyor.

Batman'ın imar sorunu çözüme kavuşuyor!

Batman’ın kronik problemlerinden imar, çözüme kavuşuyor. Batman Valisi Hulusi Şahin, bu kapsamda bir dizi projeler hayata geçirecek.

Hulusi Şahin: Batman’ın imar sorunlarını çözmek için çalışacağız!

Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hulusi Şahin, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda kentin imar sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti…

Batman’nın yeni hastanesi, emlak piyasasını canlandırdı!

2020 yılının yatırım programına alınan 500 yatak kapasitesine sahip yeni hastane, Batman’daki emlak piyasasını hareketlendirdi.

Masum Padir: Batman’ın imar sorunlarının çözülmesi gerekiyor!

Batman’da çözüm bekleyen imar ve kentsel dönüşüm sorunlarını konuşmak için Sivil Toplum Kuruluşları (STK) tarafından öğretmenevinde bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya siyasiler, dernek başkanları ve muhtarlar çağırıldı.

Batman'ın yeni imar planları iptal edildi!

Batman'da Körük ve Tilmerç Köyleri'ndeki 780 hektarlık alan için hazırlanan imar planı iptal edildi. Alan için yeni planın hazırlanması bekleniyor.

Batman'ın 2019 yatırım beklentileri büyük!

Batman'ın 2019 yılından büyük beklentileri var. Şehre yeni hastane, hızlı tren ve raylı sistem hattının kurulması bekleniyor. 

Batmanın Cudi mahallesi 3548 sokak Haberi

Batmanın Cudi mahallesi 3548 sokak

NE PARK AMA?

Birçok hizmetten yoksun olan Batman’ın Cudi mahallesinde çocuklara yönelik refüj ortasında yapılan park semt sakinleri arasında tartışmalara yol açıyor. Batman’ın en büyük semtlerinden olan Cudi’deki 3548 sokakta refüj ortasındaki alana çocuk parkı aletlerinin yerleştirilmesinin çocukları görünmez kazalarla burun buruna getirdiğini söyleyen güzergah sakinleri; “Yıllar önce mahallemizdeki çocuklarımıza yönelik refüj ortasında kurulan çocuk oyun aletleri için daha uygun yer bulunabilirdi. Refüj ortasında kaydırağı görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Bu aletlerin çocukların oynayabileceği alanlara taşınmasında fayda var. Refüjün ortasında sadece aletlere bulunmuyor. İletim hatlarının da geçtiği refüj da manzarası da berbat olan çocuk oyun aletlerinin başka bir yere taşınmasını istiyoruz” dediler. 



Batman...