02 / 05 / 2024

Battalgazi Belediyesi imar

Battalgazi Belediyesi imar

Battalgazi Belediyesi, Hatunsuyu mahallesi Kıraç Küme Evleri bölgesinde yeni imar yolları için çalışmalarını sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi imar projelerini masaya yatırdı!

Battalgazi Belediye Meclisi, Aralık ayı ve 2015 yılının son olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddeleri görüşüldü.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Osman Güder: Battalgazi'nin imar sorunları var!

2020 yılının Battalgazi adına yatırım yılı olacağından bahseden Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ''Battalgazi'nin ciddi imar sorunları vardı' diye konuştu.

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

İzmit Belediyesi imar barışında cezaları iptal etti!

İzmit Belediyesi encümeninde imar barışı uygulamasından yararlananların para cezası ve mühür işlemleri iptal edildi.

Harran Belediyesi'nden 'imar usulsüzlüğü' iddialarına cevap!

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediyesi, imar planında usulsüzlük yapılarak mülkiyeti belediyeye ait yerin satıldığı yönündeki iddialara mahkeme kararıyla açıklama yaptı.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

Kocaeli'de imar barışını suistimal eden yapılar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi imar barışını suistimal eden yapıları yıkıyor.

Karabağlar Belediyesi imar barışında göreve hazır!

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, riskli alan ilan edilen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Selvitopu, imar barışında göreve hazır olduklarını açıkladı.

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri imar barışı masasında!

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, imar barışı için İzmit Belediyesi girişindeki danışma masasını ziyaret etti.

İzmit Alikahya'da imar barışı anlatıldı!

İzmit Belediyesi, imar barışı hakkında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirdiği toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi imar Haberi

Battalgazi Belediyesi imar

Battalgazi Belediyesi, ilçeye bağlı Hatunsuyu mahallesi Kıraç Küme Evleri bölgesinde imar yolu açma çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İmar yolu açma çalışmaları kapsamında 15 kilometrenin üzerinde imar yolu açma çalışması yapıldı.


Çok sayıda evin bulunduğu bölgede yapılan yeni imar yolu açma çalışması, bölge halkının yüzünü güldürüyor. Hatunsuyu Mahalle Muhtarı Bilal Demir, Battalgazi Belediyesi tarafından Kıraç Küme Evleri bölgesinde 15 kilometrenin üzerinde yeni imar yolu açma çalışması yapıldığını belirtti.


Çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve bölge halkının da yapılan çalışmadan dolayı memnun olduğunu belirten Demir, “Burası Hatunsuyu Mahallesi Kıraç Küme Evleri diye geçiyor. Kıraç Küme Evleri yeni kurulan bir yer. Hatunsuyu Belediyesi döneminde kuruldu ama o dönemde hiçbir çalışma yapılmadı. Altyapı olsun, imar yolları olsun, bu konularda herhangi bir çalışma yapılmadı. Malatya Büyükşehir...