02 / 05 / 2024

Battalgazi imar yolları

Battalgazi imar yolları

Battalgazi Belediyesi, Hatunsuyu mahallesi Kıraç Küme Evleri bölgesinde yeni imar yolları için çalışmalarını sürdürüyor.

Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişkliği askıda!

İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Battalgazi Mahallesi 381 Ada, 1 Parsel ve 382 Ada, 1 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. İşte söz konusu imar planı ile ilgili detaylar....

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Bursa'da Osmangazi'de yeni imar yolları açıldı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yeni imara açılan yolların asfaltlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Osman Güder: Battalgazi'nin imar sorunları var!

2020 yılının Battalgazi adına yatırım yılı olacağından bahseden Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ''Battalgazi'nin ciddi imar sorunları vardı' diye konuştu.

Kuzey Marmara Otoyolu imar planı askıda!

Kuzey Marmara Otoyolu Avrupa ve Anadolu Yakasının Bir Kısmında Erişime Kontrollü Yollar ve Bağlantılarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli  nazım ve uygulama imar planı askıda...

Tuzla imar planı tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Sultanbeyli Samandıra ile Kurtköy Kavşağı Arası TEM Kuzey Güney Yan Yolları Projesi ile Tuzla Kurtköy Kavşağı ile Şekerpınar Kavşağı Arası TEM Kuzey Güney Yan Yolları Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor. Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor.

Battalgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Battalgazi Belediye Meclisi'nin 2019 yılının ilk olağan toplantısı gerçekleşti. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddeleri değerlendirildi.

İmar uygulamasında yeni döneme geçildi!

1 Haziran 2019’dan itibaren imar uygulaması görmemiş alanlarda hazırlanıp onaylanacak yeni imar planlarında, bisiklet yolları ile bisiklet park istasyonları zorunlu hale gelecek. Karar, 1 Ocak itibariyle yürürlüğe girdi.

Malatya Battalgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Battalgazi Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, imar ile ilgili bazı maddeler karara bağlandı.

Körfez'in köylerinde yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi, cadde ve sokaklardaki altyapı çalışmalarının yanı sıra imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarına da devam ediyor

İmar Kanunu'ndaki yeni düzenleme yasalaştı!

1 Haziran 2019'dan itibaren yeni imar planlarında bisiklet yolları ve bisiklet park istasyonları zorunlu olacak....

Battalgazi imar yolları Haberi

Battalgazi imar yolları

Battalgazi Belediyesi, ilçeye bağlı Hatunsuyu mahallesi Kıraç Küme Evleri bölgesinde imar yolu açma çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İmar yolu açma çalışmaları kapsamında 15 kilometrenin üzerinde imar yolu açma çalışması yapıldı.


Çok sayıda evin bulunduğu bölgede yapılan yeni imar yolu açma çalışması, bölge halkının yüzünü güldürüyor. Hatunsuyu Mahalle Muhtarı Bilal Demir, Battalgazi Belediyesi tarafından Kıraç Küme Evleri bölgesinde 15 kilometrenin üzerinde yeni imar yolu açma çalışması yapıldığını belirtti.


Çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve bölge halkının da yapılan çalışmadan dolayı memnun olduğunu belirten Demir, “Burası Hatunsuyu Mahallesi Kıraç Küme Evleri diye geçiyor. Kıraç Küme Evleri yeni kurulan bir yer. Hatunsuyu Belediyesi döneminde kuruldu ama o dönemde hiçbir çalışma yapılmadı. Altyapı olsun, imar yolları olsun, bu konularda herhangi bir çalışma yapılmadı. Malatya Büyükşehir...