09 / 07 / 2024

BAU Internotional University

BAU Internotional University

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Mütevelli Heyeti Başkanı Yücel, "BAU International University - Washington DC "nin, 2 lisans ve 3 yüksek lisansla eylülde eğitim hayatına başlayacağını bildirdi..

Esen Life University projesi resmen başlıyor! Başkente 310 konutluk yeni proje geliyor!

Ankara'da hayata geçirilecek olan Esen Life University projesi resmen başlıyor. Esen Life University projesinde 310 konut yer alıyor.

Yabancı uzmanlardan şok deprem yorumu: Sanki Türkiye yerinden hareket etti!

6 Şubat’ta yaşanan yüzyılın depreminin ardından yabancı uzmanlar gerçekleşen felaketi değerlendirdi. University Collage London'dan Ilan Kelman ve İtalyan Ulusal Jeofizik ve Volkanoloji Enstitüsü’nün Başkanı Carlo Doglioni’nin şok açıklamalarda bulundu.

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Soylu ve Eşref Çapli ortaklığında kuruldu.

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Fırat Okatar tarafından kuruldu.

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Uğur Okatar tarafından kuruldu.

Bk Bau Internatıonal Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Bk Bau Internatıonal Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bülbül ve Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

Pandemi sebebiyle kapatılan iş yerleri kira ödemeyebilir!

BAU Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zafer Kahraman, pandemi sebebiyle geçici olarak kapatılan iş yerlerinin kirayı ödemekten kurtulacağını belirtti.

İş yeri kira sözleşmelerinde nelere dikkat edilmeli?

BAU Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Emre Gökyayla, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zafer Kahraman ve Doç. Dr. Seda Öktem Çevik, iş yerlerinin kira sözleşmelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bahçeşehir Üniversitesi tarafından kuruldu.

Bau Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bau Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Durmaz tarafından kuruldu.

Amanos Bau İnşaat Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Amanos Bau İnşaat Emlak Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Çonoğlu tarafından kuruldu.

Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Arif Uslu tarafından kuruldu.

Malatya'ya bir teknopark kurulmalı!

BAU (Bahçeşehir Üniversitesi) Global Başkan Yardımcısı Ahmet Köse, Malatya’nın her açıdan büyük bir potansiyel taşıdığını vurguluyor. Köse, "Malatya’mıza mutlaka bir adet teknopark kazandırılmalıdır" diyor.

BAU Internotional University Haberi

BAU Internotional University

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Mütevelli Heyeti Başkanı ve Kurucusu Enver Yücel, Amerika'da "BAU Internotional University-Washington DC" adıyla bir Türk üniversitesi açacaklarını belirterek, "Amerikan yasalarına göre apayrı, buradan bir bağımsız bir üniversite oldu. Üniversite, 2 lisans ve 3 yüksek lisansla eylülde eğitim hayatına başlıyor" dedi. 


Yücel, üniversitenin Beşiktaş'taki kampüsünde düzenlenen basın toplantısında, 16 yıl önce global bir üniversite olmak hedefiyle yola çıktıklarını ve bu amaçla yollarına devam ettiklerini söyledi. 


Üniversitelerin yapısının gittikçe değiştiğini belirten Yücel, geçmişin yöntemleriyle geleceğin inşa edilemeyeceğini, yeni bir şeyler yapmak gerektiğini anlattı. 


Enver Yücel, 10 yıl önce Amerika'da merkez açtıklarını dile getirerek, şu bilgileri verdi:


"Merkez büyüdü ve geçen yıl, dil okuluna dönüşerek, dünyanın değişik yerlerinden gelen öğrencilere dil eğitimi vermeye başladı. Yeni bir açılım yapıyoruz. 1 yıl önce müracaatımızı yaptık....