07 / 05 / 2024

bay inşaat Pazarlama ve Satış Direktörü Zeynep Salman

bay inşaat Pazarlama ve Satış Direktörü Zeynep Salman

Bay İnşaat 42 Maslak Pazarlama ve Satış Direktörü Zeynep Salman kimdir? Zeynep Salman ne zamandan beri Bay İnşaat bünyesinde görevde? İşte 42 Maslak Pazarlama ve Satış Direktörü Zeynep Salman'ın biyografisi...

Brç Teknik İnşaat Pazarlama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brç Teknik İnşaat Pazarlama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Berçin tarafından kuruldu.

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Özdemir tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe dijitalleşme verimlilik ve iş güvenliği sağlıyor! 

Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan, inşaat sektöründe öne çıkan dijital trendler ve uygulamalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Tek Grup Mühendislik İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Grup Mühendislik İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Atalay İlhan tarafından kuruldu.

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Çakar, Fatih Günay ve Habib Yalnız ortaklığında kuruldu.

Kongy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kongy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Damgalı tarafından kuruldu.

Atlantis İnvest İnşaat Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Atlantis İnvest İnşaat Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zakaria Tebbal tarafından kuruldu.

Msa 27 Proje Geliştirme İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!,

Msa 27 Proje Geliştirme İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjdegül Yurdakul ve Funda Müge Erkut ortaklığında kuruldu.

Taho İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taho İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de K.Jamal Omar Omar tarafından kuruldu.

Eltemsa Mimarlık İnşaat Pazarlama Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eltemsa Mimarlık İnşaat Pazarlama Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Burak Canbulat, İbrahim Halil İstemez, İsmail İstemez ve Vahit Can Çopar ortaklığında kuruldu.

Ada Prodüksiyon Reklam Turizm İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Prodüksiyon Reklam Turizm İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Güray Öngen tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Süha Altay tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi Beyoğlu’nda100 bin TL sermaye bedeli  ile Süha Altay tarafından kuruldu.

bay inşaat Pazarlama ve Satış Direktörü Zeynep Salman Haberi

bay inşaat Pazarlama ve Satış Direktörü Zeynep Salman

Zeynep Salman kimdir?

Zeynep Salman 1970 İstanbul doğumlu. Özel Kadıköy Kız Koleji’nin ardından 2007’de Yeditepe Üniversitesi Sanat Yönetimi’nden mezun olan Zeynep Salman, 2011 yılında ise Yeditepe Üniversitesi Bütünleşik Pazarlama  İletişimi MBA’sını yaptı. 


Urart Takı ve Sanat Galerisinde satışta  çalışarak başladı. Bilkent Holding bünyesinde Sports International Fitness ve Tennis Center’larda satış ekibine geçti. Satış müdürü olarak Ankara-İzmir ve İstanbul kulüplerinin açılışında görev aldı.


O sırada Akmerkez’de açılan İktisat Bankası ‘nın bireysel şubesinin Şube Müdürlüğü’nü yaptı.


2001 krizinde Bilkent Holding’e dönerek Marmara Bölgesi  Yatırım Projeleri’nden sorumlu Pazarlama ve Satış Müdürü olarak Beykoz Konakları, Kemer Rose Residence ve son olarak da Narcity projelerinin Pazarlama Stratejileri, marka konumlandırma, satış ofislerinin kurulması, yönetimi ve satışlarının gerçekleştirilmesini 2007 yılına Narcity’nin ilk etap’ının tamamlanmasına kadar sürdürdü.


2007 yılında kendi şirketi Salman’ı...