19 / 05 / 2024

Bay İnşaata Performans Notu

Bay İnşaata Performans Notu

Finansal gücünü ve kredi güvenirliliğini aldığı sertifika ile tescilleyen Bay İnşaat, sektöründe bu sertifikaya sahip olan ilk şirket oldu

Google'ın fiyat performans telefonunu bekleyenler müjde! Tarih verildi

Google'ın henüz detayları tam netlik kazanmış olmasa bile ortaya çıkan son bilgiler ışığında Google'ın yeni fiyat performans odaklı Pixel 7a modeli önümüzdeki 2 hafta içerisinde mağazalara ulaşacak.

Arnica Su Filtreli Elektrikli Süpürge en ucuz fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Bora ET11133 Su Filtreli Süpürge, su filtreli yapısı, 2400 watt motor gücü ve farklı zeminler için özel süpürge uçlarıyla üstün temizlik performansı ortaya koyuyor.

Bosch BCS612KA2 Serie 6 Şarjı Süpürge Unlimited en ucuza nerede alınır, özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch BCS612KA2 Serie 6 Şarjı Süpürge Unlimited, uzun süre temizlik sağlayan şarji, yıkanabilir filtresi ve yüksek emiş gücüyle üstün temizlik performansı ortaya koyar.

Yatırım fonlarının 2023 performansı nasıl gidiyor? Hangi fonlar kazandırdı? Hangi fonlara yatırım yapmalı?

ABD’den gelen son veriler enflasyon ile mücadelede faiz artışlarının bir süre daha devam edeceğinin sinyalini verirken, küresel piyasalardaki risk iştahı da azaldı. Risk iştahının azalması yatırım fonlarının performansını da yansıyor.

Neden OnePlus Nord 3 almalıyım? OnePlus Nord 3’ün özellikleri ortaya çıktı!

İddialarla gündemden düşmeyen OnePlus Nord 3 modelinin özellikleri de belli oldu. Gündemden düşmeyen ürün fiyat performans ürünü mü? OnePlus Nord 3 ne kadar? İşte detaylar…

2022 yılında Türk bankacılık sektörü ne kadar kar etti? İşte sektörün 2022 performansı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Türk bankacılık sektörünün 2022 performansını açıkladı. Sektörün toplam aktifleri yüzde 55,7’lik artışla 14,3 trilyon lirayı aştı.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Kentsel dönüşüm projeleri Türkiye için fırsat olabilir!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm projeleri, depremsellik, yapı stokumuzun eskimiş olması ülke için bir taraftan tehdit olabilirken tersine fırsat da olabilir. İnşaata dayalı güçlü bir sanayimiz var." dedi.

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Binalarda enerji performansı ulusal hesaplama yöntemine dair tebliğ!

Binanın enerji tüketimine etki eden bütün parametrelerin, binanın enerji performansına etkisini hesaplayan yöntem, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayınlanan tebliğ ile belli oldu.

Enerji kimlik belgesi kimler verebilir?

Bina Enerji Kimlik Belgesi, verildiği binanın Enerji Performansını gösteriyor. Belge, binalar için 2 Mayıs itibari ile zorunlu olacak. Peki, enerji kimlik belgesi kimler verebilir? Nereye başvurmak gerekir?

İmar durumu belgesi harcı 2017!

İnşaata başlamadan önce yapılacak binaya mimari proje hazırlamak için bölgenin imar durumunun öğrenilmesi gerekiyor. Aksi takdirde imara uymayan yapılara iskan belgesi düzenlenmiyor.

Beko Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'de A sınıfı performans!

Beko’nun yeni ürünü BKS 5534 A Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, PerformCyclone™ teknolojisi ve A sınıfı enerji verimi ile her türlü zemin için doğru çözümü yüksek performanslı ve tasarruflu olarak sunuyor.

Bay İnşaata Performans Notu Haberi

Bay İnşaata Performans Notu

Bay İnşaat’ın ticari ve finansal performansı dünyanın lider kredi derecelendirme şirketi D&B tarafından değerlendirildi.


Bay İnşaat’ın yerel ve uluslararası piyasalar nezdindeki finansal gücü ve ticari performansı Dun & Bradstreet (D&B) Rating Sertifikası ile tescillendi. Sektöründe bu sertifikaya sahip olan tek şirket olan Bay İnşaat, değerlendirme sonucunda “3A2” kredi notuna sahip oldu. 


Uluslararası arenada geçerliliği olan bu derecenin yatırımcılar için de dikkat çeken bir gelişme olduğunu belirten Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, “Bu sertifika, şirketimizin finansal gücünü ve kredi güvenirliğini somut bir şekilde ortaya koyuyor. Bay İnşaat’ın mali sürdürülebilirlik açısından risk taşımadığını belgelememiz projelerimizle ilgilenen yatırımcılar kadar sektör için de önemli bir adım. 40 yıllık tecrübemizi ve marka güvenirliliğimizi bir kez daha göstermiş olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.