21 / 05 / 2024

Bayburt Kalesi inşaat

Bayburt Kalesi inşaat

Asırlar boyu birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Bayburt Kalesi 'nin restore edilip turizme kazandırılması için Bayburt Belediyesi çalışma yapacak. Bayburt Kalesi, restore edilip turizme kazandırılacak.

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Bayburt Kültür Han'ın inşaatı durduruldu!

Bayburt’ta en önemli kamu yatırımlarından olan ve 2018'de inşaatına başlanan Kültür Han'ın yapımı durduruldu.

Kayseri Kalesi'ndeki restorasyon ve inşaat çalışmaları tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada Kayseri Kalesi'nde bir süredir devam eden restorasyon ve inşaat çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Alanya Kalesi’nin surlarına izinsiz inşaat!

Alanya Kalesi’nin surlarının bir kısmı Avusturyalı Walter Godina’nın surların hemen yanında bulunan evinde izinsiz inşaat nedeniyle yıkıldı.

Bayburt'ta inşaattan düşen işçi öldü!

Bayburt'ta hastane inşaatında çalışan bir işçi dengesini kaybederek inşaattan düştü. İnşaat işçisi yaşamını yitirdi. 

Van Müzesi'nin inşaatı tamamlandı! 

Van'da 2011 yılında depremde hasar gören müze binasının yerine Van Kalesi'nin yakınlarında yapılan yeni müze binasının inşaatı tamamlandı. 

Gümüşhane Havalimanı inşaatında son durum!

Gümüşhane ve Bayburt illerine hizmet verecek yıllık 2 milyon yolcu kapasiteli Gümüşhane Havalimanı inşaatındaki dolgu çalışmaları kış mevsimine rağmen tam gaz devam ediyor...

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı durdu!

Temeli 2013’te atılan Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı durdu. Bayburt Grup’un ödenek olmadığı gerekçesiyle yaklaşık 750 kişiyi işten çıkarttığı iddia edildi.

Gümüşhane Bayburt Havalimanı inşaatı sürüyor!

Gümüşhane ile Bayburt arasında, temeli 13 Haziran'da dönemin başbakanı Binali Yıldırım tarafından atılan Gümüşhane Bayburt Havalimanı inşaatı sürüyor.

Bayburt Geri Gönderme Merkezi’nin inşaatı başladı!

Bayburt’ta yapılması planlanan Geri Gönderme Merkezi'nin inşaatı başladı. 200 kişilik tesis 27 milyon lira bedel ile yapılacak.

Bayburt Devlet Hastanesi inşaatında inceleme!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Tuzcuzade Mahallesi'nde inşaat çalışmaları devam eden yeni Bayburt Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Bayburt Soğukgöze Barajı'nın inşaatı bu yıl bitiyor!

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Bayburt’un merkeze bağlı Güçlüyolu deresi üzerinde hayata geçirilen Soğukgöze Barajı’nın inşaatında sona gelindi. Proje çalışmalar tamamlanıyor.

Bayburt 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi'nin inşaat ruhsatı verildi!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri inşaat ruhsat dağıtımı dolayısıyla düzenlenen törende, her zaman üretimin gücüne inanandığını, üretimin ülkeyi büyüteceğini, kalkındıracağını belirtti.

Bayburt Kalesi inşaat Haberi

Bayburt Kalesi inşaat

Türklerin Anadolu'ya ilk yer konuk ettiğim dile getiren ve Bayleştikleri yörelerin başında Bayburt Kalesi'nin öneminin bilincinde gelen Bayburt'ta, Çoruh olduklarım belirten Memiş, "Şunu Nehri ile çevrilen yanmada çok iyi biliyoruz ki Bayburt Kalesi şeklinde sarp kayalıklar üzerine, şehrimiz ve Türk tarihi için çok Çoruh Vadisi'nin doruk noktasında önemli bir eser. Kalenin tarihi edilen Bayburt kalesi, restore milattan önce 3 binli yıllara kadar edilerek turizmde cazibe merkezi gidiyor. Kale şu anda belediyenin haline getirilecek. Bayburt Belediye korumasında. Şimdi biz kaleyle Başkanı Mete Memiş, yaptığı açık ilgili büyük bir proje çalışması başlamada, kimler tarafından yapıldığı kaleyi Bayburt'umuzun, Bayburt bilinmeyen Bayburt Kalesi'nin restorasyon Bayburtlunun hizmetine sunacağız, restore edilip turizme kazandırılması Ayrıcı kaleyi dışarıdan gelecek amacıyla geçen yılın mart ayında ristlerin de hizmetine...