06 / 05 / 2024

Baydöner restoran sayısı

Baydöner restoran sayısı

SON yıllarda geleneksel Türk yemeklerinden ‘fast food’ zinciri kurma projeleri çoğalırken Baydöner, sadece 8 yılda 100 restoranla dönerde en büyük zincir olmayı başardı. 1800 kişilik istihdama ve 220 milyon lira ciroya ulaştı

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!

Küçükçekmece Cennet’te cadde restoranı olarak kapılarını açan yeni restoranıyla Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı.

Usta Pideci restoran sayısını 100’ün üzerine çıkaracak!

Usta Pideci, markası büyüyor. TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici, "2020’de restoran sayımızı 100’ün üzerine çıkarmayı düşünüyoruz” diye açıklama yaptı...

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Baydöner Ankara Hızlı Tren Garı AVM şubesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Baydöner, Ankara’daki 7. restoranını Ankara Hızlı Tren Garı AVM’de açtı.

Baydöner, Antalya’da 7. şubesini açtı!

Türkiye'nin En Yaygın Döner Restoran Zinciri Baydöner, Antalya 5M Migros AVM’de, Antalya’da 7. Şubesini Açtığını Duyurdu.

Baydöner, Kuşadası'nda ilk şubesini açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça bahsettiren Baydöner, Kuşadası'nda ilk şubesini açtı. Baydöner Kuşadası şubesinin terasıyla birlikte toplam 76 kişilik kapasitesi bulunuyor.

KasapDöner restoran sayısı 37'ye yükseltti!

Türkiye'de döner alanında faaliyet gösteren KasapDöner, 2 haftada 5 yeni restoran açtı. Böylece KasapDöner'in toplam restoran sayısı 37'ye yükseldi.

Baydöner, Ümraniye Modern East AVM'de şube açtı!

Türkiye'nin en yaygın döner restoran zinciri Baydöner, Ümraniye'de bulunan Modern East AVM'de şube açtı. Baydöner İskender, Türkiye genelinde ise 108, İstanbul'da 26 şubeye ulaşmış oldu.

Baydöner Axis İstanbul AVM'de şube açtı!

Döner restoran zincirlerinden olan Baydöner, İstanbul Eyüp'te bulunan Axis İstanbul AVM'de şube açtı. İstanbul'daki 25'inci şubesi olan Baydöner Axis İstanbul AVM şubesi 72 kişi kapasiteli.

Baydöner, Çorlu Trend AVM'de şube açtı!

Türkiye'nin en yaygın döner restoran zinciri Baydöner, Çorlu'daki 2. şubesini açtığını duyurdu. Baydöner Çorlu Trend AVM şubesinin, 120 kişi kapasitesi ve açık mutfağı bulunuyor.

Baydöner Ankara One Tower AVM'de şube açtı!

Yurtiçi ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden Baydöner. 104. Restoranını Ankara One Tower AVM'de Açtı. OneTower şubesi açık mutfağıyla, toplamda 75 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor.

Baydöner İzmir'de 2 şube daha açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça söz ettirmeye devam eden Baydöner, Mavi bahçe ve Point Bornova olmak üzere İzmir'de iki İskender şubesi daha açtığını duyurdu.

Baydöner restoran sayısı Haberi

Baydöner restoran sayısı

ECZACILIK mezunu Levent Yılmaz ve Veterinerlik mezunu Feridun Tuncer, önce ticaret yaptı ve Baydöner markasıyla ‘döner iskender’ zinciri kurmak için 2007’de yola çıktı. Sadece 8 yılda geldikleri nokta; 100 restoranda aylık ortalama 150 ton döner satışı, 1800 kişilik istihdam ve 220 milyon lira ciro.  Hedef, 2020 yılında 300 restoranlı bir zincir haline gelmek. Baydöner Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yılmaz şöyle anlatıyor öyküsünü:


ÖĞRETMEN ÇOCUĞUYUM

“Ben öğretmen çocuğuyum. Van doğumluyum, 1 yaşından itibaren İzmir Güzelbahçe’de büyüdüm. Ortağım Feridun ise Kayserili ve Askerlikten sonra İzmir’e gelmiş. Ben eczacılığı bitirmiştim ve bir ilaç şirketinde profesyonel olarak çalışmaya hazırlanıyordum. Feridun da veteriner hekim olmuştu. İkimiz ortak olup önce apartmanlara ithal kömür satan bir şirket kurduk. İzmir’de çok miktarda apartmana kömür sattık. Bu işi kurduktan 6-7...