05 / 05 / 2024

baydöner Ümraniye Modern East AVMde mağaza mı açtı

baydöner Ümraniye Modern East AVMde mağaza mı açtı

Türkiye'nin en yaygın döner restoran zinciri Baydöner, Ümraniye'de bulunan Modern East AVM'de şube açtı. Baydöner İskender, Türkiye genelinde ise 108, İstanbul'da 26 şubeye ulaşmış oldu.

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Göktepe Usta tarafından kuruldu.

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kayıkcıoğlu ve Sümeyye Çamur ortaklığında kuruldu.

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Türkiye'nin en lezzetli halka arzı 15-16 Ağustos’ta yapılacak!

Türkiye’nin en büyük restoran zincirlerinden Baydöner, halka arz ediliyor. Baydöner hisselerinin %21,43’ünü halka arz etmek üzere Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Borsada satış tarih ve saatleri 15-16 Ağustos, 10.30- 13.00, sabit fiyat ise 21 TL olarak belirlendi.  

Baydöner’de iskenderinizin yüzde 25'i Ziraat Bankası'ndan! Bankkart kullananlar kaçırmayın

Ziraat Bankası’na ait Bankkart sahipleri, Baydöner şubelerindeki tüm iskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Kampanya 6 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. İşte detayları…

AVM gezginlerine müjde! Baydöner’de yüzde 25 indirim kampanyası başladı! İşte şartlar

Döner ve İskender’in vazgeçilmez lezzet durağı Baydöner Ziraat Bankası ile işbirliğine imza attı. Bankkart’a özel Baydöner’de tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sunulacak.

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hande Güner tarafından kuruldu.

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi açıldı! 

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi Ümraniye'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Işıl Deniz tarafından açıldı.

Duru Modern Dış Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Modern Dış Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Çeçen Balcan tarafından kuruldu.

Ümraniye’de gayrimenkul fiyatları değerleniyor!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2004'ten beri hayata geçirdiği yatırımlarla Ümraniye’yi İstanbul’un parmakla gösterilen ilçelerinden biri hâline getirdi. Ümraniyeliler baştan ayağa yenilenen modern bir ilçe haline geldi. 

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Ümraniye Hekimbaşı'da modern tesisler inşa edildi!

1993 yılında Ümraniye Hekimbaşı'da bulunan dev çöp alanında metan gazı patlaması sonucunda 39 kişinin öldüğü alanda futbol, tenis, voleybol, basketbol ve her türlü sporun yapılabildiği modern tesisler yükseliyor.

Modern Ümraniye fiyat 2017!

2 bloktan meydana gelen Modern Ümraniye projesi İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Modern Ümraniye fiyat 2017 listesi haberimizde yer alıyor.

baydöner Ümraniye Modern East AVMde mağaza mı açtı Haberi

baydöner Ümraniye Modern East AVMde mağaza mı açtı

Baydöner, 31 Mayıs tarihinde İstanbul Modern East AVM'de İstanbul'daki 26. şubesinin kapılarını açtı. Yeni restoranında iskender lezzetini misafirleriyle buluşturmaya devam eden Baydöner İskender, Türkiye genelinde ise 108 şubeye ulaşmış oldu.


Türkiye'nin dört bir yanında açtığı restoranlar ile döner severlerle buluşan Baydöner'in Modern East AVM İskender şubesi, 118 kişilik kapasiteye sahip.


2015 yılında AYD (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) tarafından yürütülen halk oylaması sonucu “En Sevilen Restoran” ödülüne layık görülen Baydöner, 2006 yılından bu yana, prestijli kurumlardan aldığı ödüllerle de başarısını tescillemeye devam ediyor.


Yeni Akit



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Baydöner'in istanbul'daki 26'ncı durağı Modern East AVM oldu.


Alışveriş Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından yürütülen araştırmada halk oylaması sonucu "En İyi Restoran" seçilen Baydöner, İstanbul'daki şube sayısını 26'ya yükseltti. Şirket, yeni şubesini İstanbul Modern...