20 / 05 / 2024

bayındır kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi

bayındır kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi

Bayındır Belediye Başkanlığı Bayındır Belediyesi imar planı içinde yer alan Demircilik Mahallesi, Menderes Bulvarı üzerinde kat karşılığı konut yapım işi ihale edecek. İhale 25 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Kat karşılığı anlaşması nedir? Kimler arasında yapılır?

Gayrimenkul alanında kullanılan ve belirli bir işlemi kapsayan kat karşılığı anlaşması önemli bir kavramdır. Bu anlaşma gayrimenkulde söz sahibi olan belirli kişiler arasında yapılır ve önemli bir amaç taşır. Peki kat karşılığı anlaşması nedir ve kimler arasında yapılır?

EKMAS Yapı ve ArsaVev'den devrim niteliğinde işbirliği! Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor!

EKMAS Group şirketlerinden EKMAS Yapı, imarlı ve projelendirilmiş arsalar sunan arsaVev ile iş birliği yaparak devrim niteliğinde bir modele imza attı. Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor...

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi nedir? Kat karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl olmalı?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi, inşaat projesinde önem taşıyan bir sözleşme türüdür. Müteahhit ve mülk sahibi ile imzalanan bu proje için belirlenen bazı kurallar vardır. Peki kat karşılığı inşaat sözleşmesi nedir ve nasıl olmalıdır? Kat karşılığı inşaat sözleşmesi hakkındaki detaylar…

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Çankırı Şabanözü Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak!

Çankırı İli Şabanözü Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde kat karşılığı bina yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi feshi nasıl yapılır?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalayan taraflar bazı nedenlerden dolayı sözleşmeyi feshetmek isteyebiliyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi feshi nasıl yapılır?

Bayındır'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Bayındır ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karabük'te 16.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahallesi'nde 16 milyon 594 bin 442 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 26 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Türk Hava Kurumu Aksaray'da kat karşılığı inşaat yaptırıyor!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Aksaray Merkez İlçesi'ndeki arsası üzerinde kat karşılığı inşaat yaptırıyor...

Balıkesir Sındırgı'da 14.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Sındırgı Belediye Başkanlığı, Balıkesir Sındırgı Kurtuluş Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

İzmir Bayındır'da 11.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli Bayındır İlçesi Elifli Mahallesi, Demiryolualtı mevkiinde yer alan tarla niteliğindeki gayrimenkul 11 milyon 586 bin 368 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

bayındır kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi Haberi

bayındır kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi


Bayındır Belediyesi imar planı içinde yer alan Demircilik Mahallesi, Menderes Bulvarı üzerinde kat karşılığı konut yapım işi ihale edecek. Muhammen bedeli 5 milyon 850 bin lira olarak belirlenen ihale  25 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için