02 / 10 / 2024

Baymak bes

Baymak bes

Baymak 4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında Antalya WOW Kremlin Palace Otel’de dev bir eğitim ve sosyal etkinlik toplantısı düzenledi, Baymak Genel Müdürü Ender Çolak toplantıda bayi sistemi ile ilgili Türkiye’de sektöründe ilk olacak bir açıklama yaptı.

BES sözleşmesinde devlet katkısı ne zaman yatar?

BES’e katılım 10 milyona yaklaşırken, katılımcıların cevap aradığı sorular da artıyor. En çok merak edilen sorulardan biri olan devlet katkısının ne zaman hesaplara yattığı sorusunu BES Danışmanı Sefa Dalkılıç cevapladı.

BES sözleşmesi başka bir şirkete aktarılabilir mi?

Uygulanmaya başlandığı 2003 yılından bu yana milyonlarca kişinin üye olduğu Bireysel Emeklilik Sistemi’ne katılım gün geçtikçe artıyor. BES’e üye olan birçok kişinin aklında olan, "Başka bir şirkete geçebilir miyiz" sorusunu BES Danışmanı Tugay Tarakçı cevapladı.

BES’e ne zaman girilmeli?

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne (BES) ilgi her geçen gün artıyor.  Peki yatırım getirilerini artırmak için BES’ e ne zaman girmek daha avantajlı. Fon danışmanı ve portföy yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu, BES’e ne girilmeli sorusunu cevapladı.

BES yatırımcısına ucuz kredi dönemi başladı! İşte banka banka BES kredileri

Bireysel Emeklilik Sistemi yatırımcısı için ucuz kredi kullanma dönemi başladı. Türkiye İş Bankası, TEB, Halkbank ve Albaraka Türk müşterilerine BES teminatlı kredi kullandırmaya başladı. Uygulama sayesinde BES’i olanlar, birikimlerinin yüzde 80 ya da yüzde 100’ü kadar kredi kullanabilecek.

Konut kredilerine 'BES' desteği! Konut almak isteyenlere nefes olacak!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş kredilerdeki daralmanın, büyük oranda kredili satışlarla yürüyen inşaat sektörünü de yavaşlattığına dikkati çekerek  BES’teki birikimlerin kredili işlemlerde peşinata teminat sayılmasını istedi.

BES’te yüzde 30 devlet katkısı ne zaman hesaba geçer?

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne olan ilgi artarken katılımcı sayısı 16.5 milyona ulaştı. Uzun dönem yatırım düşünenlerin tercihi olan BES’de en çok merak edilen sorulardan biri de devlet katkısının ne zaman hesaplara geçtiği. İşte o sorunun cevabı…

BES’te yeni dönem 1 Temmuz’da başlıyor! İşte dikkat edilmesi gerekenler…

Bireysel Emeklilik Sistemi’ndeki katılımcı sayısı 16,4 milyona yaklaştı. Yapılan yeni düzenlemelerle BES kullanıcılarına kredi avantajı sunulurken, uzmanı BES’i olanlar ve yeni girecekler için önemli tavsiyelerde bulundu.

Kredi ile ev almak artık hayal oluyor! Konut kredisi için BES teminat gösterilmeli!

Konut satış oranları her ay bir önceki aya göre gerilerken banka kredisi ile konut almak, giderek hayal oluyor. ATEM Başkanı Hakan Akçam, kredi alımlarında bireysel emeklilik sisteminde uygulanan (BES) teminat gösterebilme uygulamasının konut kredileri için de uygulanabileceğine vurgu yaptı.

BES'te yeni dönem 1 Temmuz'da başlıyor! 

Hükümet Bireysel Emeklilik Sistemi'nden (BES) çıkışları önlemek için yeni düzenlemeler yapıldığı kaydedildi. BES'te kısmi ödeme dönemi 1 Temmuz itibarı ile başlamış olacak. Bu yeni sistemin avantajları ne olacak? 

BES'i olanlar için yeni dönem geliyor!

BES'i olanlar için yeni dönem başladığı kaydedildi. Bireysel Emeklilik Sistemi içinde olanlar birikimlerini bozmadan teminat göstererek kredi çekebilecekler. Üstelik birikimleri yine yükselmeye de devam edecek. 

BES birikimi ile kredi kullanma dönemi başladı

Bireysel emeklilik sistemindeki (BES) katılımcılar birikimlerini "alacağın devri yoluyla teminat göstererek" kredi kullanırken hem acil nakit ihtiyacını karşılayabilecek hem de hak ve birikimlerini koruyabilecekleri kaydedildi.

İş Bankası "BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi" uygulamasına başladı

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne olan ilgi artarken, katılımcılar için getirilen yeni düzenleme ve uygulamalarla sunduğu avantajlar da artırılıyor. Son olarak İş Bankası, BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi uygulaması başlattı. İşte ayrıntılar…

BES’te kaybettiren nedenler!

Bireysel Emeklilik Sistemi BES’e olan ilgi artsa da akıllardaki soru işaretleri bitmiyor.  Peki BES’te kazanmanın önündeki engeller neler? İşte cevabı

Baymak bes Haberi

Baymak bes

Baymak Türkiye’nin her yerinden gelen 1000 Baymak bayisinin katıldığı etkin bir toplantı gerçekleştirdi. Organizasyon, genel toplantıya bayilerin katılımı ile başladı. Bdr Thermea Grup Ceo’su Rob Van Banning ve Baymak Genel Müdürü Ender Çolak toplantı boyunca Baymak’ta yaşanan ve yaşanacak olan değişim ve gelişimlerle ilgili bayileri bilgilendirdiler. Baymak Genel Müdürü Ender Çolak: ‘’ Ailemizi uzun bir aradan sonra tekrar bir araya getirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz bugün. Bildiğiniz gibi Baymak BDR Thermea gruba dahil olduktan sonra müthiş bir ivme kazanarak her alanda dev yatırımlar yaptı. Gerek iç yapılanmamızda, gerekse sizlerle olan iletişimimizde büyük adımlar attık. Bugün burada sizler için çok çarpıcı olan farklı bir yeniliğimizi daha size müjdelemek istiyoruz. Siz değerli bayilerimizin geleceğe daha güvenli bakması için sizlerin bireysel emeklilik...