30 / 04 / 2024

Baymak hedefi

Baymak hedefi

İklimlendirme sektöründe yaşanan daralmaya rağmen 2014'te pazar payını yüzde 7 artıran Baymak, bu yıl yüzde 10'un üzerinde büyüme hedefliyor. Baymak Genel Müdürü Ender Çolak açıkladı.

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Madencilik sektörü hedefi belirledi: Yılda 100 ton altın!

Türkiye Madenciler Derneği (TMD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Emiroğlu, "Madencilik sektörü için 15 milyar dolar ihracat ve 100 ton altın üretim hedefi artık bir hayal değil" dedi.

Ekonominin 3 yıllık yol haritası açıklandı! Bu yıl için enflasyon hedefi yüzde 65’e yükseldi! Büyüme yüzde 4 olacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024-2026 dönemini içeren Orta Vadeli Programı (OVP) ile ilgili detayları açıkladı. Buna göre, bu yıl için enflasyon hedefi yüzde 65’e yükseldi. İşte o rakamlar...

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

MediaMarkt, Baymak Elegant Prime Klima’yı 9 taksitle satışa çıkardı!

MediaMarkt, yaz aylarının da gelmesiyle beraber daha çok ihtiyaç duyulan klimalar için düğmeye baştı. Baymak Elegant Prime Klima’yı satışa çıkaran MediaMarkt, aynı zamanda 9 taksit imkânı sunduğunu da paylaştı.

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Kişi başı gelir hedefi 10 yıl öncesine döndü!

Türkiye’nin kişi başına gelirde yeni hedefi açıklanırken, ifade edilen rakamın 10 yıl öncesiyle aynı olması şaşkınlık yarattı.

Baymak Elegant Plus en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Baymak Elegant Plus ister kış ister yaz mevsimi olsun her eve lazım denilecek bir alet. Peki Baymak Elegant Plus ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor  sizin için araştırdık. İşte detaylar...

Baymak klima 10 bin TL yerine 8 bin 500 TL! İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi…

Klima denilince akla ilk gelen isimlerden olan Baymak klimalarda indirim fırsatı var. Peki, Baymak klima fiyatları ne kadar? İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi…

Baymak klima fiyatlarında 1.700 TL indirim! İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yaz mevsiminin bitmesiyle markalar klimalar da indirimli fiyatlarını duyurmaya başladı. Peki, Baymak klima fiyatları ne kadar? İşte Baymak 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

''Dolar düşecek 10 lira olacak'' diyenler için Selçuk Geçer ilk hedefi açıkladı! 19,50 TL hayırlı olsun...

Dolar yorumları ile ses getiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son dakika yorumu geldi. ''Dolar düşecek 10 lira olacak'' diyenler için Selçuk Geçer ilk hedefi açıkladı. İşte son dakika Selçuk Geçer'in o dolar yorumu...

Piyasa Kahini İslam Memiş hiç dolar ve gram altın almayanlara yeni hedefi açıkladı! İşte toparlanma dönemi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar kuruna ve gram altına hiç yatırım yapmayan vatandaşlara seslendi. Dolar kuru ve gram altında yeni hedefi açıkladı.

Toyota Yaris Cross'un satış hedefi açıklandı! Corolla Cross'un yola çıkacağı tarih belli oldu

Japon otomobil devi Toyota'nın SUV segmentine son dönemde yaptığı ataklar devam ediyor. Geçtiğimiz 22 Haziran'da Yaris Cross'u tanıtan Japon markanın yıl sonu satış hedefi belli oldu. Toyota yakın bir zamanda Corolla Cross'u pazara sürmeye hazırlanıyor.

Baymak hedefi Haberi

Baymak hedefi

Belirledikleri büyüme hedefine ulaşmalarında başlıca payı hizmet ve inovatif ürün odaklı yeniliklerin aldığını söyleyen Baymak Genel Müdürü Ender Çolak, bunun yanı sıra, yurt geneline ulaştırılmayı planladıkları yeni bayi sistemi 'Orange Store'ların yardımcı olacağını öne sürdü. Orange Store'ların alım koşulları ve primler bakımından ayrıcalıklarının bulunduğunu ileten Çolak, "Yeni mağaza konseptimizin tanıtımını yakın zamanda yapacağız" dedi. 



Baymak'ın bugün itibarıyla 70 ülkeye ihracat yaptığı bilgisini de veren Ender Çolak, 2013 yılında grup şirketi oldukları Avrupa'nın ısıtma sektöründeki üçüncü büyük şirketi Hollandalı BDR Therma'dan edindikleri deneyimi inovasyona çevirip, bunu ihracatayansıttıklarmın altını çizdi. Çolak, "Avrupa teknolojisini Türkiye'de kullanarak, ürünlerimizi global pazarla tanıştırmaya devam ediyoruz. Başta Almanya, İspanya, İtalya, Romanya, Yeni Zelanda, Çin ve Azerbaycan olmak üzere 70 ülkeye ihracatyapıyoruz" diye konuştu. 



Ender Çolak, ürünlerinin tasarımından tüketiciye...