10 / 05 / 2024

baymak kombi özellikleri

baymak kombi özellikleri

Sezonun yeni kombilerini en ucuza bulabileceğiniz adresleri topladık. İşte yeni teknoloji kombilerin özellikleri ve fiyatları... 

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Volkswagen Transporter Kombi’de 52.500 TL’lik dev indirim sizi bekliyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Volkswagen Transporter Kombi mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Transporter Kombi özellikleri neler, fiyatı kaç TL?

Baymak Lambert Yoğuşmalı Kombi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Gazdaki su buharının ayrıştırılıp suya dönüşmesi yoğuşmalı kombinin sahip olduğu teknoloji ile mümkün oluyor. Bu işlem sırasında doğalgaz az kullanılarak enerji verimliliği sağlanmış oluyor. Peki yoğuşmalı kombi indirimli fiyatıyla ne kadar? Özellikleri neler? 

Bosch Yoğuşmalı Kombi Kaç TL ? Özellikleri neler? En uygun fiyata nerden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Kış aylarında musluğu açtığımda sıcak su gelsin diyenler için Bosch, yoğuşmalı kombi ürününü tüketicisinin beğenisine sunuyor. Çift eşanjör yapısıyla fan ve alev modülasyonuna sahip olan Bosch yoğuşmalı kombi suların sıcak olmasını sağlıyor. İşte merak edilenler ve fiyat listesi.

Arçelik kombilerde dikkat çeken fiyatlar! İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Arçelik kombi fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Arçelik kombi hangisi? Hangi kombi tercih edilmeli? Arçelik kombi özellikleri neler? İşte detaylar...

Acer Aspire 7  ne kadar? Acer Aspire 7 özellikleri neler? İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

Acer Aspire 7, hem oyun hem işte kullanmak için yüksek performanslı bilgisayar isteyen kişiler ideal ve çok yönlü dizüstü bilgisayar deneyimi sağlıyor.  Peki Acer Aspire 7  ne kadar? Acer Aspire 7 özellikleri neler? İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

En ucuz Oppo A74! Oppo A74 128 GB fiyatları ne kadar? İşte Oppo A74 özellikleri ve 5 Ekim 2022 fiyat listesi...

N11, Oppo'nun çok satan telefonu Oppo A74'ü uygun fiyatlarla satışa sundu. Peki, Oppo A74 fiyatları ne kadar? Oppo A74 özellikleri neler? İşte 5 Ekim 2022 fiyat listesi...

Vivo'nun 4 kameralı katlanılabilir telefonu X Fold Plus fiyatı ne kadar, özellikleri nedir? 29 Eylül 2022 fiyat listesi!

Vivo'nun 4 kameralı katlanılabilir telefonu X Fold Plus tanıtıldı. Vivo X Fold Plus özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!

Üç tekerlekli Kymco CV3 Türkiye'de ! İşte özellikleri ve 29 Eylül 2022 fiyatı

Kymco'nun ilk üç tekerlekli scooter modeli olan CV3, 2022 model olarak Türkiye'de de satışa çıkarıldı. Peki Kymco CV3’ün fiyatı ne kadar ve CV3 özellikleri nelerdir? İşte detaylar.

OnePlus Nord Watch'ın sızdırılmadık detayı kalmadı! İşte özellikleri ve tasarımı

OnePlus Nord Watch hakkında sızdırılan bilgiler dikkat çekti. Akıllı saatin neredeyse tüm detayları ortaya çıktı. Henüz resmi tanıtımı yapılmayan OnePlus Nord Watch'un özellikleri, tasarımı ve hatta fiyatı dahi şimdiden ortaya çıkmış oldu.

Yeni Apple Watch Ultra’nın özellikleri neler? Apple Watch Ultra 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Herkesin sahip olmak istediği Apple Watch Ultra’yı sizin için araştırdık. Yeni Apple Watch Ultra’nın özellikleri neler? En çok merak edilen ise Apple Watch Ultra ne kadara satılıyor? İşte tüm detaylar ve fiyat listesi.

ZTE Axon 30S'in özellikleri sızdırıldı!

Ekran altı kamerası bulunan ve uygun fiyat politikası izleneceği söylenen ZTE Axon 30S modelinin teknik özellikleri sızdırıldı.

Volkswagen’ın efsane modeli Golf yenilendi. Golf R’nin fiyatı ve özellikleri neler? İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Yeni Golf R tam da sizin için üretildi. 320 PS güce sahip 2.0 TSI motoru, “Drift Mode” sürüş modu, virajlarda fizik kurallarını zorlayan Tork Vektörleme ve daha niceleri. İşte Golf R"nin hayran bırakan diğer özellikleri ve 15 Eylül 2022 fiyatı

baymak kombi özellikleri Haberi

baymak kombi özellikleri

WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) tarafından "Yeşil Ofis Diploması" alan Baymak, yeni nesil kombilerini satışa sunmaya devam ediyor. 

Kombi sezonu gelirken markanın ürünlerini en ucuza bulabileceğiniz adresler şöyle: 

Baymak İdee Ace Kombi: 16.489,02 TL

En ucuz adresi: pttavm.com

Modeli: idee 24 / idee 28 / idee 35 / idee 39 3 Yıl Garanti 20 ile 35 kW Arasında Isıtma Kapasiteleri Premix Tam Yoğuşma Teknolojisi ile Tam Tasarruf ErP Enerji Verimlilik Sınıfı A Dijital Su Basınç Değeri Göstergesi Hızlı Kullanım Sıcak Su Konforu Aydınlatmalı LCD Ekran Yüksek Verimli Modülasyonlu Sirkülasyon Pompası Isıtma ve Kullanım Suyu Devresinde Donmaya Karşı Tam Koruma

Baymak Duotec Yoğuşmalı Kombi: 11.269,02 TL

En ucuz adresi: trendyol.com

Modeli: DUOTEC COMPACT 24 / DUOTEC COMPACT 30 3 Yıl Garanti A Sınıfı Enerji Verimliliği Premix Yanma Teknolojisiyle Yüksek Tasarruf Cold Burner Door Teknolojisiyle Düşük Yakıt...